Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Sir Ainslies gyldne touch fra America's Cup virker stadig

50.000 tilskuere er til America’s Cup World Series i Portsmouth, hvor seks mandskaber foiler mod hinanden. Ben Ainslie vinder. Ingen sejlads i dag, for meget vind.

Af Troels Lykke |

Ben Ainslie America's Cup-vinder for Oracle, har nu skabt sit eget britiske America's Cup-hold Land, Rover BAR team, og i Portsmouth går det godt for den firedobbelte OL-guldvinder, hvor seks AC 45ere slås, det er dog slut, da vinden var for stærk i Sydengland, skriver www.Americascup.com

- Vi startede med at bygge holdet op for 18 måneder siden og vi har arbejdet så utroligt hårdt på så mange områder for at nå til her hvor vi er. Vi ønsker virkelig at gøre det godt for hjemmepublikum og det var en drømmestart på stævnet vi fik, fortæller Ben Ainslie til MailOnline.

Den anden britiske skipper Ian Percy er også med og sejler for Artemis, denne gang er Christian Kamp dog ikke med. Han befinder sig lige nu i Marstrand, erfarer minbaad.dk i dag.

Artemis slutter sidst. Et hold, der sejles af Starbåds-sejleren Freddy Lööf fra Sverige, hvor der om 31 dage sejles America's Cup World Series i Göteborg.

Slutstilling Portsmouth

1 Land Rover BAR 19 
2 Emirates Team New Zealand 18 
3 ORACLE TEAM USA 16 
4 Groupama Team France 13 
5 SoftBank Team Japan 13 
6 Artemis Racing 11

Foto: Ellen Hooke

 

<iframe allowfullscreen frameborder="0" src="https://www.youtube.com/embed/qERHjhauivc" height="423" width="600"></iframe>
content-loader
content-loader
content-loader