Gå til hoved-indhold
Anne-Marie Rindom har stor mulighed for at vinde World Cuppen i dag i Miami. Fra nr. 1 til 3 er der tre point. Foto: Walter CooperKapsejlads
Anne-Marie Rindom har stor mulighed for at vinde World Cuppen i dag i Miami. Fra nr. 1 til 3 er der tre point. Foto: Walter Cooper

Rindom ned på andenplads før finale i Miami lørdag

- Vinden har været super springende, så det har været vigtigt at holde øjnene åbne, siger Laser Radial-sejler Anne-Marie Rindom. Baad og Thusgaard nåede ikke medal race i 49erFX. Finale fra kl. 16.

Af Troels Lykke |

Anne-Marie Rindom fra Horsens har ført i World Cup-stævnet indtil i går, hvor hun satte point til med en 12. plads og røg ned på en andenplads, men kun med et point efter hollænder, viser resultatlisten.

Til minbaad.dk fortæller det 23-årige stortalent:

- Det er gået rigtig godt igennem stævnet, men her de sidste to dage, har jeg tabt en lille smule. Vinden har været super springende, så det har været vigtigt at holde øjnene åbne. I dag (fredag, red.)  fik vi kun en enkelt sejlads, hvor jeg faldt lidt tilbage i feltet og sluttede 12. Jeg ligger nu på en samlet 2. plads inden medal race i morgen, som er 17.45 dansk tid. Feltet er super stærkt, for det er det sidste "åbne" world cup stævne. For eftertiden bliver det kun top 40 som bliver inviteret, forklarer Laser-Radial-sejleren.

Årets talenter nåede ikke finalen

Ida Marie Baad og Marie Thusgaard, Årets talenter blandt alle idrætsudøvere i 2014, havde en for svingende fredag og sejlede sig fra en samlet 5. plads til en irriterende 11. plads, lige uden for det dyre selskab i Miaimi. De udgik af stævnets første sejlads mens de førte, fordi Idas fod drillede. Måske fortryder de det nu.

Til gengæld lykkedes det Hellerup-duoen med Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen at sejle sig fra en 7. plads og op på en 4. plads og de skal derfor sejle finale i dag.

Jonas Warrer og Anders Thomsen er på en 5. plads før finalen, der ses her fra klokken cirka 16 dansk tid

Jena, tv., og Katja med deres nye bilsponsor, før de tog til Miami.

 

<iframe allowfullscreen frameborder="0" src="https://www.youtube.com/embed/JpnwHP4GdkI" height="450" width="610"></iframe>
content-loader
content-loader
content-loader