Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Danish Youth Vikings ses her med ny fysisk træner Sebastian Birkeland. Foto: Privatfoto

Danish Youth Vikings indgår samarbejde med kostvejleder og fysisk træner

Som en del af forberedelserne mod Youth Americas Cup har Danish Youth Vikings netop indgået aftaler med både kostvejleder og fysisk træner.

 

Af Sara Sulkjær |

Danish Youth Vikings arbejder i øjeblikket på at finde sponsorer, så de kan komme i gang med træningen mod Youth Americas Cup 2017. En træning, som gerne snart skulle i gang, da det kræver en del, at være klar til den udfordring det er at sejle en AC45-katamaren. 

- Vi bruger i øjeblikket næsten al vores fritid på at finde sponsorer til projektet, hvilket går rigtigt godt. Men indtil vi har det på plads, så vi kan begynde træningen på vandet, bliver der brugt meget tid i styrketræningslokalet. Derfor har vi netop indgået samarbejde med den fysiske træner Sebastian Birkeland for at udvikle os mest muligt på kortest tid, fortæller Mathias Sletten, projektleder for Danish Youth Vikings. 

Fokusset fra den nye træner ligger da også allerede nu klart.
- De skal løfte tungt samtidig med, at de skal lave udholdenhedstræning. På den måde kan de holde længe ude på vandet og ikke ryge ned på halvt blus midt i en sejlads, siger Sebastian Birkeland

Maksimalt udbytte med kostvejleder
Som et supplement til træningen er der samtidig med en fysisk træner også indgået samarbejde med kostvejlederen Simon Tham.

- Da vi alle sammen skal tage et par kilo på, har vi også valgt at indgå et samarbejde med en kostvejleder. Vi kan på den måde få det maksimale ud af den fysiske træning og samtidig sørge for at få den helt rigtige kostsammensætning. Dette gør tilsammen, at vi i løbet af forholdsvis kort tid får helt styr på fysikken, så vi bliver klar til at starte sejltræningen i mindre foilende katamaraner og til sidst at sejle AC45, siger Mathias Sletten. 
content-loader
content-loader
content-loader