Gå til hoved-indhold
Masser af action i 18-footeren, som ses ovenfor. Du kan nu også selv kan få fingrene i en lignende. Foto: ArkivfotoKapsejlads
Masser af action i 18-footeren, som ses ovenfor. Du kan nu også selv kan få fingrene i en lignende. Foto: Arkivfoto

Prøv 18-footer: Er du Clausens nye træningsmakker?

Fart og action fås i en 18-footer, som kan nå 30 knob. Prøv den med Flemming og Søren Clausen 26.-27. november i Kaløvig.

Af Sara Sulkjær |

For få danskere har opdaget 18-footeren. Det mener brødrene Flemming og Søren Clausen, som nu søger træningspartnere mellem stævnerne. 

De to sejlere arrangerer derfor et prøvearrangement for personer, som kunne tænke sig at sejle 18-footer i weekenden 26.-27. november.  

Tips og besætningsbytte

Det er 18-footeren ”Blå Lyn”, som i øjeblikket ejes af Finn Beton, Oluf Grønkjær (fra GP Covers), Michael Pedersen, (tidligere 49er og 14-foot-sejler) samt Christian Blæsbjerg, der er til salg.

Søren Clausen har sat båden i stand, så den er konkurrencedygtig og står klar til en ny besætning, som samtidig kan agere træningspartnere med brødrene Clausens ”Team Original CHIA”.

- Vi vil give alle vores tips om trim og teknik til vores nye træningspartnere. Og vi laver også besætningsbytte, så vi meget hurtigt får vores træningspartner op på niveau, lover Søren Clausen. 

Lærer hurtigt båden at kende

Også til stævner er der hjælp at hente:

- Til stævner afholdes altid ”debriefinger” for hele feltet, så nye sejlere hurtigt kommer til at lære 18-footeren at kende. Samtidig lærer man hurtigt andre 18-foot-sejlere at kende!, lover Søren Clausen.

For prøvesejladsen skal du heller ikke være nervøs. Brødrene vil kun sejle, når vejret er godt, og der vil desuden være speedbåd samt erfarne besætningsmedlemmer til at hjælpe.

Muligt i anden weekend

Er du/I interesseret i prøvesejlads i weekenden 26.-27. nov., er det, af hensyn til planlægning, vigtigt, at man tilmelder sig på 40190550 eller pr. mail til soren@carbonprofiles.dk.

- Skulle denne weekend ikke passe jer, kan vi arrangere en prøvetur på et andet tidspunkt! Bare ring og få en snak om 18-footeren, opfordrer Søren Clausen. 

Se video herunder samt læs artikel fra minbaad.dk her

 

<iframe width="600" height="423" src="https://www.youtube.com/embed/JhPhYnOWlRY?list=PLkyEPe8SKbg0UmGAqkriGf63gP55gqGmo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
content-loader
content-loader
content-loader