Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Foto fra Oure, hvor Hellerup Sejlklub vandt i første division. Foto: Dansk Sejlunion

Ligaen går LIVE søndag kl. 14.00 fra Juelsminde

1. division i Sejlsportsligaen rykker til Juelsminde den kommende weekend, 10.-12. juni. De tre afgørende sejladser i FINAL 6 livestreames søndag kl. 14.00.

Af Troels Lykke |

Så er der igen ligasejlads på programmet. I weekenden kommer de 18 klubber i 1. division til Juelsminde for at udkæmpe sæsonens andet ”søslag” i kampen om at blive Danmarks bedste ligaklub, fortæller Dansk Sejlunion til bådpressen.

 

Hellerup Sejlklub sejler i gult efter at have vundet første stævne i Lundeborg. Og 2014-mestrene har en spændende debutant med i besætningen – den firedobbelte OL-sejler og nuværende medlem af Team Danmarks bestyrelse, Susanne Ward, er med i Hellerup-båden, der har Trine Abrahamsen som skipper.

Stævnets højdepunkt foregår søndag fra kl. 14.00, når FINAL 6 skydes i gang. FINAL 6 består af tre sejladser for de seks bedst placerede både ved stævnet.

I Lundeborg bød FINAL 6 på tæt og intens sejlads mellem seks stærke besætninger – det bliver næppe mindre intenst i Juelsminde…

FINAL 6 streames LIVE på minbaad.dk, www.sejlsportsligaen.dk eller via sejlsportsligaens Facebook-side.

Liga-projektleder Peter Wolsing har sendt en opfordring til alle klubber om at stable FINAL 6-events på benene – i form af livestreaming som en fælles oplevelse i klubben. Hold øje med, om din klub følger opfordringen 
content-loader
content-loader
content-loader