Gå til hoved-indhold
Bavaria 34-ejer fra Nordsjælland har sat sit firmanavn i splitflaget. Det holder ikke, mener Hans Jacobsen, der tog foto af flaget.Tur
Bavaria 34-ejer fra Nordsjælland har sat sit firmanavn i splitflaget. Det holder ikke, mener Hans Jacobsen, der tog foto af flaget.

Tursejlere sætter firmanavn i splitflag

- Danske sejlere har den ære at kunne sejle lystsejlads med tilladelse til at anvende orlogsflaget/splitflaget som yachtflag. Det er der nogle der åbenbart blæser på, mener læser, der er på Anholt.

Af Troels Lykke |

Danske sejlere har den ære at kunne sejle lystsejlads med tilladelse til at anvende orlogsflaget/splitflaget som yachtflag, og derfor medfølger en forpligtelse til at flage på en værdig måde, det skriver Hans Jacobsen i et læserbrev til minbaad.dk.

Sejleren fortæller videre.

Det er der åbenbart nogle, der blæser på. Her på Anholt ligger en Bavaria 34 sejlbåd, hvor man har fundet det passende at skænde yachtflaget med et ubestemmeligt mærke, der måske skal forestille et våbenskjold eller en reklame for et eller andet.

Der er tilsyneladende intet bådnavn på hækken, men til gengæld er stor reklame for et firma.

Jeg tillod mig at påtale den skandaløse behandling af Dannebrog, men det prellede helt af på besætningen, som blot fortsætter med at udstille sit elendige sømandsskab.

Hvis flere bådejere skulle få samme tåbelige ide, ender det med, at vi alle får inddraget tilladelsen til at sejle med orlogsflag/splitflag, hvilket næppe nogen er interesseret i, mener Hans Jacobsen.
content-loader
content-loader
content-loader