Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
CP og Warrer. Foto: Per Heegaard/Dansk Sejlunion

Warrer og CP rykker - nu på 4. plads ved 49er-EM

Lørdag slutter 49er-EM i Barcelona. - Stemningen er god. Teknikken og farten er ved at være der, fortæller Jonas Warrer i dag til minbaad.dk. Jena og Katja på bronzeplads i 49erFX.

Af Troels Lykke |

Jonas Warrer og Christian Peter Lübeck, CP, er rykket fra 6. plads op på en samlet 4. plads ved EM i 49er. Og de vandt sejlads i går i finalen, hvor de 25 bedste er med, men stadig har holdet noget at arbejde med.

- Vi skal være lidt bedre til at starte. Starterne er fokus i dag (fredag, red.). Det var fedt at vinde en sejlads i finalen i går, siger 36-årige Jonas Warrer fra Aarhus.

Og hvad er jeres mål ved EM?

- Vise at vi er gode nok til OL, lyder det kortfattet fra Warrer. DIF og Dansk Sejlunion har da også krav om at den nye duo slutter i top ti ved EM og ved World Cup senere på måneden i Hyeres, Sydfrankrig.

Bronzeplads til danske kvinder

I 49erFX ligger Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen fra Hellerup Sejlklub på en bronzeplads, efter de lå på en 10. plads.

Det har desværre ikke været muligt at få en kommentar fra Jena Mai Hansen her til morgen.

Resultater

 

<iframe allowfullscreen frameborder="0" src="https://www.youtube.com/embed/Iy7XO1dAiLk" height="423" width="600"></iframe>
content-loader
content-loader
content-loader