Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Her sejler Søren i Stillehavet i USA, en times kørsel fra San Francisco. PR-foto

Søren Andreasen er a-point på VM-guldplads

VM i Contender, dag 2: Hellerup-sejler fik tirsdag 3. og 4. plads på kontoen. Andre i feltet, i Californien i Monterrey Bay i Stillehavet, er bagved og har store fratrækkere.

Af Troels Lykke |

Søren Andreasen fra Hellerup Sejlklub giver atter en update fra VM i Contender i Santa Cruz, der ligger en times kørsel syd for San Francisco:

Tirsdagens motto "Lets roll the dise"

Vinden i første sejlads var generelt i den lettere ende, det startede ellers med en god stabil vind, men allerede omkring første slagmærke var vinden droppet en del og resten af sejladsen foregik i let meget skiftede vind, fik en dårlig start.

Men de tricky forhold efterfølgende passede mig fint og efter et super nervepirrende sidste opkryds hvor jeg runder bundmærket som nr. 4, får jeg mig sejlet mig op på en 3. plads.

Men det var tæt tæt løb og Antonio som runder 3er ved bundmærket ender 8er i mål og var egenligt kun en 4-5 bådslænger bag mig til sidst.

Landsmand tager det med ro

Jeppe fra Danmark, tog det lidt med ro og indkasserede en 26. plads og måtte undgå af anden sejlads, da vinden var lige i overkanten af hans niveau.

Inden 2 sejlads blæste det op til 10-12m/s. så det var en sejlads der passede de tunge drenge fint, vi andre gjorde bare hvad vi kunne for at hænge på.

Slagmærket var til gengæld lagt ude omkring hawaii??, herude var der så også en anelse mere vind(der blev spottet endnu en australsk kyllinge bomning, generelt var det bare en sejlads hvor det galt om komme rundt med masten opad og så holde sig på højre siden af banen på krydset.

Tre dage tilbage

Vi er nu to dage inde i VM, der er stadigt 3 dage tilbage, alt kan ske. Pt har de fleste i toppen en bedre fratrækker end mig, hvilket så betyder at jeg har lavet en mere stabil serie, men men men jeg skal have bedre styr på mine starter og lidt mere held på første opkryds, men så skal den nok også være der.

Dagen blev startet med musikken fra rocky, "gonna fly now",, der skal vist et stærkere nummer til i morgen. Hit me;-)

Resultater

content-loader
content-loader
content-loader