Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Grejnedbrud blev dyrt. Arkivfoto

Andreasen: Et kæmpe brag og jeg ligger i vandet

Contender VM, dag 3 i USA. Forstaget i 2,5 mm tykke wire holdt ikke, den var ellers kun 2,5 år gammel. - Så lyder der et kæmpe brag og jeg ligger i vandet, fortæller Søren Andreasen.

Af Troels Lykke |

Søren Andreasen er nu på 3. plads ved VM. Han forklarer:

Dagens motto "And then there was silence"

Samlet lægger jeg nu nr 3 og der skal til at præsentere nogle småmirakler hvis titlen skal erhverves igen..

Gik ellers rigtigt godt i dag (onsdag, red.), efter et par timers udsættelse kom vinden. vi havde en små 12-14 m/s og jeg fik mig en fin start på midten af linien, lå lige til lu af Simon(nuværende heavy wind world champion).

Men gik en anelse bedre og kunne sejle mig hen over ham, bankede derud af på styrbord (Hellerup stil) og vender i god tid inden layline, Mark Bulka slår længere fremme i læen af mig og vi banker videre bagbord op mod mærket.

Kæmpe brag - jeg roder i vandet

Så lyder det er kæmpe brag og jeg lægger pludselig i vandet og roder rundt, først troede jeg masten var knækket, men kunne konstatere at det "blot" var forstaget. 

Nå, ind med sejlet og få rejst båden op, ud med slæbe torvet og så blive trukket ind(perfekt rescue service)

Lånte et reserve forstag af Joachim Happrecht, men inden jeg fik det monteret fik jeg besked om at der ville ikke blive sejlet mere i den dag pga for meget vind.

Det er mange år siden jeg har måtte udgå af en sejlads pga grejproblemer, checker og tester mit grej grundigt og skifter alt som er bare lidt slidt, men fra nu af så holder wires kun 2 sæsoner!

Dagens quiz
Hvilke af følgende sætninger råbte jeg da forstaget sprang ?

-Argh det var ærgeligt
 -S ordet
 -L ordet
 -P ordet
 -F ordet
-Øv også

Så det er ikke blevet nemmere at få titlen i skabet , der er planlagt 3 sejladser imorgen(nu da vi kun fik en idag), og to på fredag.

Se fotos

content-loader
content-loader
content-loader