Gå til hoved-indhold
Dragonfire igen først i Palby Fyn Cup. En trimaran hvor to mand står i trapez. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Dragonfire igen først i Palby Fyn Cup. En trimaran hvor to mand står i trapez. Foto: Troels Lykke

Dragonfire først i mål i Palby Fyn Cup

Første flerskrogsbåd kom lørdag morgen kl. 5 med Jens Quorning, Erik Fruergaard og Thomas Ebler i en sejltid på 15 timer og 16 minutter. Oure-båd rundede Tåsinge, Averakø og Lyø og vandt på det.

Af Troels Lykke |

Jens Quorning og gaster gik i mål først i morges kl. 05.01 i den 28 fods lette Dragonfire.

Først kl. 09.08 gik den anden flerskrogsbåd ”Black Marlin” fra Ballen på Sydfyn over mållinjen med vinden foran for tværs i en nordlig vind.

- I bureauet følger vi sejladsen på TracTrac og bemærker en interessant navigation fra deltagernr. 229 ”Oure 1” fra skolerne i Oure. De ændrede kurs i Svendborg Sund i morgentimerne og valgte at gå syd om Tåsinge, Avernakø og Lyø. Måske en beslutning truffet på baggrund af de mange både der lå tæt i Svendborg Sund. Denne taktik har vist sig at være rigtig god, da de kom adskillige placeringer op i gruppen. Godt sejlet, skriver Palby Fyn Cup

Black Marlin med bådebyggeren Jan fra Sydfyn førte over Dragonfire i et par timer efter starten, men siden stak Dragonfire af. Foto: Troels Lykke

Soto 40 Sportsfreund med Jesper Radich er en af favoritterne til at være første kølbåd i mål. Foto: Troels Lykke

Vi gætter på at det var denne glade Oure-både, en J/70er, der rundede Tåsinge, Averakø og Lyø og vandt på det. Vi mødte den her efter Æbelø i går.

content-loader
content-loader
content-loader