Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Claus, der ejer og driver butikken er kendt for sin viden om marineelektronik, forklarer Palby.

Fiskekortet.dk fra Frederikshavn ny i Marine Proshop

Danmarks største bådudstyrskæde, Marine Proshop, dækker nu hele Danmark med 15 forretninger, fortæller Palby Marine.

Af Troels Lykke |

Marine Proshop kæden tæller nu hele 15 bådudstyrsbutikker fordelt over hele landet. Flere af dem med eget service værksted, som kan hjælpe med installationer og service af motorer og andet grej.

Marine Proshop kæden håndterer kampagner og markedsføring centralt fra Palby, så butikkerne kan fokusere på at give ekstra service i butikken.

Nyt medlem er fra Frederikshavn
- Vores nyeste medlem Fiskekortet.dk servicerer de nordjyske kunder fra den nye flotte butik med værksted på adressen H. C. Ørstedsvej 9 i Frederikshavn. Claus der ejer og driver butikken er kendt for sin viden om marineelektronik, men de seneste år er hans butik begyndt at favne bredere. Claus er selv sejler og trollingfisker, og ved hvad godt udstyr betyder ombord på en båd, lyder det fra direktør i Palby Marine, Peter Helleskov i en pressemeddelelse.

Sidste år blev kæden forøget med en stor flot butik i Kolding. Dansk Marineudstyr er blandt landets største butikker. Martin overtog for et par år siden butikken, og fandt en god sparringspartner i Marine Proshop kæden.

Derudover sluttede Lynæs Marinecenter på Nordsjælland sig til kæden i efteråret 2014, fra den lille hyggelige butik på Lynæs havn driver Søren en velassorteret marinebutik. Søren er selv passioneret sejler og har stor viden omkring sejlbåde, hvorfor du altid kan få et godt råd af ham.

Marine Proshop butikker 
Frederikshavn: Fiskekortet.dk
Struer: Sejlerbixen
Randers: Randers Bådudstyr
Egå: Netbaad
Vejle: Vejle Marine Service
Kolding: Dansk Marineudstyr
Esbjerg: Esbjerg Fiskernes Indkøb
Sønderborg: Marinelageret
Assens: Assens Bådcenter
Korsør: Marinebutikken Seel Teknik
Lynæs: Lynæs marinecenter
Helsingør: Kronborg Marine Bådudstyr
Skovshoved: Nordbjærgs
Amager: Lynettens Bådservice
Rønne: Øens Marinecenter

content-loader
content-loader
content-loader