Gå til hoved-indhold
Fra venstre: Anders Kjær Kronborg, Stig Steinfurth, Mads Emil Lübeck, Daniel Bjørnholt, Nicolaj Bjørnholt og Christopher Falholt. Foto: Søren WiegandKapsejlads
Fra venstre: Anders Kjær Kronborg, Stig Steinfurth, Mads Emil Lübeck, Daniel Bjørnholt, Nicolaj Bjørnholt og Christopher Falholt. Foto: Søren Wiegand

Bliv støtteklub for unge Vikings og få besøg af sejlerne

Topsejlerne i Youth Vikings vil besøge klubber og arbejde for støtten, der er livsvigtig for at de kan deltage Youth America's Cup til juni.

Af Troels Lykke |

Disruption (læs om disruption, red.) til lands og til vands - Youth Vikings Denmark skaber muligheder for bredde og elite i dansk sejlsport

Youth Vikings Denmark er udtaget til Red Bull Youth America’s Cup 2017. For at sikre gennemførelse er der behov for, at hele sejlerDanmark bakker op om projektet.

Youth Vikings Denmark er den fælles danske satsning mod Red Bull Youth America’s Cup. 

De unge har stablet et ambitiøst projekt på benene, som langsigtet skal være med til at sikre, at Danmark som nation er med helt fremme i udviklingen af den nye high-tech retning inden for sejlsport. 

Holdet kommer til at sejle under KDYs flag, men ønsker samtidig, at andre interesserede klubber skal have mulighed for at være en del af rejsen.

De er kommet med følgende interessante tilbud til klubber landet over:

Få en af de engagerede vikinger til jeres klub for at fortælle om projektet og om hvordan de er nået dertil.

Lad medlemmer i aldre blive inspireret og vis jeres unge muligheden for en vej mod nye sejlsportsoplevelser. Få samtidigt et indblik i verdens ældste fortløbende sportsbegivenhedshistorie og vær med til at skabe fremtiden for dansk sejlsport.

Plakater, besøg og oplæg

Klubben vil modtage to flotte plakater med personlige hilsener, overbragt af en af sejlerne i forbindelse med besøg og oplæg. Den første plakat vil indeholde billeder fra udtagelsen i Portugal, og vil blive sendt umiddelbart efter jeres klub har meldt sig interesseret. 

Den anden plakat vil være med billeder fra Bermuda og leveres derfor efter stævnet. Derudover vil jeres klub blive takket ved omtale på vores hjemmeside www.youthvikings.com og på vores facebook side Youth Vikings Denmark.

Desuden trækkes der lod om flotte præmier fra sponsorer:

En sprit ny WINNER optimist jolle

Et besøg af hele holdet der vil sejle, dyste og undervise unge som gamle i hele jeres klub

Status som støtteklub koster 5000 kr. - alt inkl.

Vi kæmper for en styrkelse af vores stolte danske sejlsportstradition, kom og vær med i kampen!

Be part of the future, join the team

Anmodninger og spørgsmål kan sendes til Daniel Bjørnholt på:

daniel@youthvikings.com 

eller på mobil: +45 30 56 66 34

Sådan ser plakaten ud som man kan blive ejer af.

content-loader
content-loader
content-loader