Gå til hoved-indhold
Larsen-klubben har gode erfaringer med at samle klassen på Boat Show. Foto: Dansk Larsen KlubSejlklubber
Larsen-klubben har gode erfaringer med at samle klassen på Boat Show. Foto: Dansk Larsen Klub

Larsen-klubben: Møde på Boat Show lokker medlemmer

Flere sejlere møder op til generalforsamling, hvis arrangementet falder sammen med bådmessen, erfarer Larsen-klubben. Ylva og Folkebådene mødes bl.a. også i Fredericia.

Af Sara Sulkjær |

Når Dansk Larsen Klub 4. marts afholder årets generalforsamling i forbindelse med Boat Show i Fredericia, er det ikke et tilfælde:

- Vi har over tid erfaret, at der er god interesse for at gå til generalforsamling, når man nu alligevel er til Boat Show, forklarer Jeppe Havelund fra Larsen-klubben i en mail til minbaad.dk.

Generalforsamlingen skal krydres 

I klubben er det en taktik, som ses år efter år. For kan generalforsamlingen krydres med et foredrag, udstilling eller lignende møder flere medlemmer ganske simpelt op. 

For at krydre årets arrangementet yderligere inviterer Dansk Larsen Klub ligeledes på fælles frokost i messecenterets restaurant kl. 12:00. 

Når klokken passerer 13:15, vil selve generalforsamlingen finde sted efterfulgt af en præsentation af deltagerne og en ‘spørgerunde’, hvor alle kan udveksle erfaringer om stort og småt.

Sponsorer billetten  

Samtidig vil Dansk Larsen Klub sponsorere indgangsbilletten og desuden dække udgift til brobillet, svarende til en lørdagsbillet på 385,00 kr., for medlemmer, der kommer fra Sjælland.

Bådmessen er åben til kl. 17:00, så der bliver for medlemmerne rig mulighed for at tage et kig på de mange hotte nyheder, der finder vej til Boat Show 24.-26. februar samt 2.-5. marts. 
content-loader
content-loader
content-loader