Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Den store Tempo-hal er på 2500 kvadratmeter. Foto: Troels Lykke

Forhandlere booker allerede pænt på Ishøj Bådmesse

Godt nok er der først flydende bådudstilling i Ishøj fra 1. september, men bådforhandlerne møder talstærkt op, melder udstillerne fra Tempo Bådsalg.

Af Troels Lykke |

Optimismen bobler stadig i bådbranchen efter et vellykket Boat Show i Fredericia, hvor der blev meldt om stor købelyst.

Ishøj Bådmesse er godt på vej,  fortæller Team Tempo Bådsalg ved Gert E. Jørgensen, Stewart M. Twigg og Henrik Jørgensen.

- Holdet består også motorbådsmanden Kim Hansen fra Tuborg, der sammen ejer Tempohuset, samt den dygtige kapsejlads mand Michael Andersen, der også er er i fuld gang med at sælge standpladser til Ishøj Bådmesse, der kommer i fra Fredag 1. september og til med søndag 3. september i år 2017 på ishøj havn, fortæller Henrik Jørgensen.

Tempo Bådsalg i Ishøj, der selv sælger bl.a. Jeanneau, Windy, Saga og Chris Craft, fortæller at  70 procent af standpladserne er solgt i den indendørs store messehal, som er på havnen.

Over 100 både

Der er nu tilmeldt over 100 nye og brugte både, bla. kommer Ove Skovgaard-mortensen med 2 stk.  Arcona sejlbåde, Flemming Ancher og Birger Hansen fra X-yachts med nyeste X-4 og XC 50.

Lars Buchwald og Jørn Olesen fra Nordship med Nordship 360 og Nordic cruiser kommer også og Henrik Pedersen fra DBC Marine med Sargo motorbåde,  Mads Jeppesen fra Jørgensen & Dahl med Bayliner og Ørnvik både, Martin Hansen & Leif engelund fra Dansk sejl- og motor kommer med helt nye både fra Holland og flere er på vej, lyder det fra Ishøj.

Der er gratis entre og gratis parkering, og masser af musik og maritime tiltag fra fredag 1. september 
content-loader
content-loader
content-loader