Gå til hoved-indhold
VM i Aarhus bliver for samtlige olympiske klasser. ArkivfotoKapsejlads
VM i Aarhus bliver for samtlige olympiske klasser. Arkivfoto

VM i Aarhus sikrer vigtig sponsor

Med indgåelse af en sponsoraftale med Blue Water Shipping A/S er en central brik faldet på plads i forberedelser frem mod næste sommers VM.

Af Sara Sulkjær |

Med flere end 1.500 sejlere fra op mod 100 lande bliver VM i Aarhus et af verdens største sejlsportsevent. Derfor er det altafgørende, at der er 100% styr på logistikken.

En faktor, som der nu kan sættes rettetegn ud for efter aftalen med Blue Water Shipping A/S.

- Der ligger en kæmpe logistikopgave i kulisserne af et sejlsportsevent som VM, og den korte afviklingsperiode gør, at alt skal klappe inden for kort tid. Blue Water Shipping har mere end 40 års erfaring med dette. De har et stærkt globalt netværk og kender Aarhus rigtig godt. Derfor er vi meget glade for partnerskabet, forklarer VM-chef Klaus Natorp i en pressemeddelelse. 

Svarer på sejlernes spørgsmål

Hos Blue Water Shipping deler man Natorps begejstring: 

- Vi har været i Aarhus i mange år og finder det naturligt at støtte op omkring byen og erhvervslivet. En del af vores strategi er, at være ”best in town”, hvilket betyder, at vi vil være de bedste indenfor bl.a. ”event logistics” og samtidig være en attraktiv arbejdsplads. Her ser vi partnerskabet med VM i sejlsport som en unik mulighed, fortæller direktør for Blue Water Shipping Jan Dam Poulsen. 

Blue Water Shipping vil være til stede under VM som en del af det officielle Race Office. Her kan sejlerne henvende sig for transport og logistik opgaver og få svar på alle spørgsmål vedrørende fragt. 

Op til og under VM kan sejlerne få løst følgende opgaver:

- Shipping af konkurrencegrej, fra og til hele verden, via luft, sø, bil og kurerservice

- Modtagelse af containere

- Håndtering af de lokale toldmyndigheder

- Transport til og fra event-område

- Modtagelse og udlevering af forsendelser og pakker under eventen

- Opbevaring på sikrede områder nær eventen

- Ad hoc opgaver 
content-loader
content-loader
content-loader