Gå til hoved-indhold
18 teams fra 2. division sejler i Skovshoved i weekenden. Foto: SejlsportsligaenKapsejlads
18 teams fra 2. division sejler i Skovshoved i weekenden. Foto: Sejlsportsligaen

2. division: Sundby håber på meget vind ved ligastævne

Det næstsidste stævne i Sejlsportsligaens 2. division skydes lørdag i gang i Skovshoved. Inden stævnet fører Bandholm suverænt med to førstepladser.

Af Sara Sulkjær |

Da Sejlsportsligaen sidste år lagde vejen forbi Skovshoved Sejlklub, var det sidste og afgørende stævne på programmet. Et stævne, der i år sejles i Aarhus.

Selvom det altså blot er det næstsidste stævne, som den sjællandske klub i år bliver værter for, er der fortsat meget på spil for holdene. Der kan rykkes rundt på placeringerne, og nye teams kan finde deres plads i toppen. 

Skal være bedre end sidst

Ét af de hold, der gerne ser sig selv avancere over weekenden er The Marlins fra Sundby Sejlforening. Med en samlet 12. plads og en placering som nr. 7 ved sidste stævne er der plads til forbedring på teamet: 

- Vi håber på at have det rigtig sjovt, men selvfølgelig også at gøre det bedre end til stævnet i Kerteminde. Holdet har allerede en del erfaring med gennaker, så vi håber, at det bliver vores fordel til weekendens stævne, forklarer Sundby-sejler Josefine Boel Rasmussen i en pressemeddelelse og uddyber: 

- Vi håber jo rigtig meget på god vind, så vi kan få fart på læns. Vejret har meget at sige, da vi også er blevet en smule tungere og er en ekstra mand om bord (Josefine er gravid, red.), så hvis nogen kan skaffe en masse vind, så er vi meget glade, og det hjælper helt sikkert på vores performance, understreger hun. 

Med en vejrudsigt, der indtil videre ikke byder på meget vind, må Rasmussen og de øvrige Sundby-sejlere lede videre efter personen, der kan puste vind til Skovshoved.  

Også to Youngsters-hold og ét WOW-hold er klar til start. Førstnævnte blev udtaget som en del af sidste Youngsters Camp på Oure. Interessant bliver det, om et af holdene kan leve op til Youngsters' podieplads ved sidste stævne. 

Mød en partner hen over weekenden

Er du ikke blot til hurtige sportsbåde, men også til sportsbiler, bliver der endnu mere at kigge nærmere på over de næste to weekender, hvor først 2. og derefter 1. division kommer til Skovshoved. 

En biludstilling finder vej til havnen, og det bliver således muligt at komme helt tæt på det partnerskab, som Sejlsportsligaen har lavet med Mercedes-Benz og selv høre om fordele samt se deres nyeste modeller. 

- Vores partnerskab med Mercedes-Benz CPH er rigtig attraktivt og fordelagtigt, det skal selvfølgelig komme alle i Sejlsportsligaen til gode, og derfor bruger vi nu en af vores events til at byde andre interesserede ind i det, som vi selv er rigtig glade for, forklarer Sejlsportsligaen. 

- Vi kører mere end 25.000 km om året, og der betyder det ualmindelig meget, at bilen er komfortabel og behagelig, stabil og ikke mindst præsentabel, og alt det og mere til har vi fået i dette samarbejde, slutter arrangørerne. 

Top-5 i 2. division inden stævnet er:

#1 Bandholm Sejlklub                              

#2 Bogense Sejlklub

#3 Sejlklubben Neptun Vejle

#4 Thurø Sejlklub

#5 Youngsters II 

De første sejladser skydes af lørdag kl. 10.00 og kan følges via www.sejlsportsligaen.dk

content-loader
content-loader
content-loader