Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

World Sailing viser højdepunkter fra hele verden

World Sailing samler hver måned de største begivenheder indenfor sejlsportens verden, og viser dem i en video. Denne gang har der blandt andet været race med de hurtige F50-katamaraner, og en America's Cup besætning har indgået samarbejde med Airbus.

Af Maria Ravn Jürgensen |

I videoen er det blandt andet F50-katamaranerne, der har sejlet kapsejlads i Sydney, hvor også skipper på den australske båd, Tom Slingsby, giver en tur ombord på katamaranen, der vandt stævnet i Sydney foran en japansk båd.

Også den 600 sømil kapsejlads, Caribbean 600, er præsenteret i videoen. Kapsejladsen strækker sig fra Anguilla til Guadeloupe i det caribiske hav, og en ny rekord blev sat på 31 timer.

Stort samarbejde for AC-team

I 2021 afholdes det 36. America's Cup, denne gang i Auckland, NZ. Et af holdene fra New York Yacht Club med båden American Magic har i den forbindelse indgået et samarbejde med flygiganten Airbus for at få en større teknisk indsigt i foils og det at komme op at flyve, om det er på vand eller i luften. 

I Oman blev EFG Sailing Arabia Tour afholdt i starten af februar. Her dystede trimaraner i offshore races langs hele Omans kyst fra Muscat i nord til Salalah i syd.

content-loader
content-loader
content-loader