Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Spar energi med Zhiks hængestropper og jollestøvler - passer sammen som velcro

Den særligt udviklede Grip-serie støtter den aktive jollesejler, når der hænges under kapsejladser. Ikke mindst på lange opkryds kan støvler og stropper gøre en forskel.

Af Sara Sulkjær |

At jollestøvler og hængestropper passer sammen kan være en stor fordel, når de intense jollesejladser afvikles. Ikke blot hænger sejleren bedre, men udøveren kan samtidig slappe mere af, hvormed der spares energi på de lange opkryds. 

Facetter, som har fået den maritime producent Zhik til at udvikle et særligt system bestående af hængestropper og jollestøvler, der passer sammen som velcro.

Forstærkninger med knopper

Systemets hængestropper findes allerede til langt de fleste internationale jolleklasser, særligt sejlerne i Laser- og Finn-klassen har taget systemet til sig, alt imens støvlerne er designet i to størrelser med en tykkelse på enten to eller fire millimeter:

- Støvlerne er med en bred velcrostrop om anklen, som giver komfort og støtte. De er med skridsikre såler og kan snøres hele vejen ned i siden og ud på foden. Det gør, at støvlen sidder tæt, og at de ikke bliver fyldt med vand, forklarer Mads Bruun Larsen, agent for Zhik i Danmark.

Det unikke ved støvlen er dog forstærkningerne over vristen, der med små knopper modsvarer tilsvarende på undersiden af ZHIK Grip-hængestropperne. 

Specialdesignede stropper

Hængestropper, der er skabt til hver enkelt jolleklasse og leveres klar til montage, hvor jollens nuværende stropper er monteret.

Stropperne er fremstillet i en en stærk nylon, og på undersiden er de således med de føromtalte ZHIK GRIP-knopper, der griber fat i den modsvarende forstærkning på jollestøvlerne.

Find mere information om systemet på www.zip-it.dk eller tag kontakt til Mads Bruun Larsen på mads@zip-it.agency / 51 21 55 81.

content-loader
content-loader
content-loader