Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
- Det var en fisker, der ramte drengen og bragte barnet efterfølgende til lægeklinikken, men han døde, siger Nelson Tepa, generalsekretær for rådhuset i Huahine

Femårig dansk dreng ramt af fiskerbåd under svømmetur og døde i Fransk Polynesien

En tragisk ulykke er sket i Huahine i Stillehavet for en femårig dreng. Barnet svømmede i en lagune med sin far da han blev ramt, skriver TNTV News.

Af Troels Lykke |

Et dansk barn er omkommet ved en ulykke i Fransk Polynesien i Stillehavet i  Huahine, der befinder sig cirka 70 km nordøst for hovedøen Tahiti.

Under en svømmetur blev den femårige dreng ramt af en fiskerbåd, skriver Ekstra Bladet tirsdag.

Drengen var i vandet i en lagune sammen med sin far, da han blev ramt af båden, har et lokalt medie ifølge eb.dk rapporteret, skriver TV 2

Udenrigsministeriet bekræfter ulykken, men ønsker ikke at frigive oplysninger.

Ulykken skete onsdag i sidste uge.

Svømmede med sin far

"Dette barn er en ung turist. Det var en fisker, der ramte drengen og bragte barnet til lægeklinikken, men han døde,” siger Nelson Tepa, generalsekretær for rådhuset i Huahine,  skriver TNTV News.

En undersøgelse foretaget af Huahine Gendarmerie Brigade er i gang for at fastslå de nøjagtige omstændigheder ved ulykken. Barnet vil blive obduceret på Tahiti.

I 2020 gik det også galt

I 2020 blev et engelsk barn, der kom med sejlbåd med sin familie, dræbt af en båd i lagunen Moorea.

Den engelske familie havde talt imod den manglende regulering af bådenes hastigheder i polynesiske laguner. Kommunen havde reageret ved at forbyde fortøjning af sejlbåde i dette område af Moorea.

content-loader
content-loader
content-loader