Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Fra november lukker og slukker Keep Sailing på sejlernes telefoner. Foto: Keep Sailing

Keep Sailing synger på sidste vers - gem dine data inden mandag

Minder fra Keep Sailing-appen kan gå tabt, hvis du ikke inden mandag henter eller overfører dine filer. Positionsdata kan eksempelvis overføres til Sailserver.

Af Sara Sulkjær |

Ikke få sejlere har gennem årene gemt deres minder fra havet i Keep Sailing-appen. En app, der tracker sejlerens spor, så det er muligt at genoplive de bedste oplevelser fra livet på vandet igen og igen.

Men nu kan minderne snart forsvinde. Den 31. oktober lukkes endegyldigt ned for Keep Sailing, hvis ejerkreds allerede i starten af 2022 løftede sløret for appens kommende exit.

Ny logbog i Sailserver

Allerede dengang ønskede man ikke at lade sejlerne i stikken. En downloadfunktion gjorde det derfor muligt at hente tracks og billeder som en .csv.fil.

For sejlere, der ønsker at bevare deres data online, kan logbogen overføres til Sailserver:

- Få mere ud af livet som sejler, det er hele idéen bag Sailserver, og det ville være så trist, hvis de mange gode minder, som i dag er dokumenteret i Keep Sailing, skulle gå tabt – derfor har vi udviklet denne mulighed for at bringe positionsdata over i Sailserver, har idémanden bag Sailserver, Jørg Hansen, tidligere forklaret.

Dyrt at skifte

Det er dog ikke en gratis mulighed. For Sailserver på sejleren betale 99 euro, svarende til lidt over 700 danske kroner.

Du kan læse mere om Sailserver her

content-loader
content-loader
content-loader