Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Cape 31 sejler 7,5 knob på kryds. PR-foto
Kapsejlads
Cape31 Class RORC Vice Admirals Cup 2022 Photo: James Tomlinson
Kapsejlads
Cape31 Class RORC Vice Admirals Cup 2022 Photo: James Tomlinson
Kapsejlads
Cape31 Class RORC Vice Admirals Cup 2022 Photo: James Tomlinson

Hot Cape 31 sælges nu i Danmark af tidligere America's Cup-sejler Mikkel Røssberg

- Det her er en special one design båd, som jeg er sikker på kommer til at rykke noget i dansk sejlsport,  som jeg vil meget gerne være med til at sætte fut i. Og Cape 31 er ikke bare en stærk One design klassebåd, men også en båd som kan vinde sejladser efter handicap-reglerne, siger Røssberg.

Af Troels Lykke |

"Med Cape 31 vil jeg gerne hjælpe og bidrage til noget nyt og spændende kapsejlads i Danmark og være med til at skabe en ny klasse, som passer godt til dansk sejlsport. Jeg er overbevist om at der er ejeren derude, som kan se sig selv i denne bådtype og der vil være en masse unge, som vil give deres højre arm for at være med ombord," forklarer den nye importør Mikkel Røssberg til minbaad.dk

Cape 31 er ikke bare en stærk One Design klassebåd, men også en båd som kan vinde sejladser på rating og har allerede haft mange gode resultater på racer banerne rundt omkring, mener den professionelle sejler og importør Mikkel Røssberg.

30 solgte i Europa - stor succes i England

Der er i europa alene solgt 30 både det seneste år og helt sikkert noget som vil blive ved med at vokse, den har kæmpe succes i England med 10-15 båden på startlinien til hvert stævne, forklarer Røssberg.

Cape 31 er en prisbillig højtydende 31 fods racerbåd designet af Mark Mills og bygget af CarboTech i Cape Town. Båden sejles af 6/7 personer og One design reglerne er “owner driver” og en mix besætning med makisamalt to professionelle sejlere ombord.

Båden har bevist sig selv som ikke kun en fantastisk one design båd, men også vist sig som meget konkurrencedygtig på IRC/ORC rating med nogle imponerende resultater i år - så mon ikke den også ville klare sig godt på DH.

Passer i 40 fods container

En anden stor egenskab ved Cape 31 er at den (sammen med sin 2-delte Southern Spars carbon mast) nemt passer ind i en 40 fods container... dette er praktisk for transport, og den kan også leveres med trailer.

"Sejladsmæssigt er båden unik i den forstand at den fully powered sejler 7,5 knob på kryds, starter med at plane i 12knobs vind og med en topfart et stykke over 20 knob ned af bakke så er sejl oplevelsen ret genial," siger Røssberg.

Prisen for en Cape 31 båd leveret sejlklar i danmark, incl sejl, elektronik, cradle, covers og meget mere ligger på ca 225.000€ (1,67 mio. kr.) ex moms. 

Hvis du har interesse i at høre mere om Cape 31 så kontakt Mikkel Røssberg som er den skandinaviske forhandler af Cape 31

Cape 31

Længde:    9.55m 
Bredde:    3.05m
Vægt:    1.800kg
Dybgang: 2.45m
Southern Spars Carbon rig
Bom: Black Anodized All boom
Rig: Rod Rigging

Sejlgarderoben består af - Squaretop Mainsail - 3 Jibs  - 3 Genakkers

Forhandler: Mikkel Røssberg,+45 26796380, mikkel@mikkelrossberg.dk

Læs mere om Cape 31: mills-design.com/project/cape-31/

Resultater  
4TH OVERALL IRC ROUND THE ISLAND RACE (1200 ENTRIES, 4 CAPE 31'S IN TOP 10) 
1ST OVERALL 2022 UK IRC2 NATIONAL CHAMPIONSHIP 
1ST BVI SPRING REGATTA 2022
1ST OVERALL LES VOILE DE ST TROPEZ 2021 (IRC) 

content-loader
content-loader
content-loader