Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Mikael Jeremiassen ved alt om DH-reglen. Til dagligt arbejder han hos Dansk Sejlunion i Idrættens hus i Brøndby. PR-foto

Mikael Jeremiassen fejrer 25 år som kapsejladskonsulent i Dansk Sejlunion

Kapsejladsansvarlige, Mikael Jeremiassen, tidligere X-79-sejler, har været en uundværlig del af Dansk Sejlunion gennem 25 år, fortæller Dansk Sejlunion.

Af Troels Lykke |

I løbet af årene har han blandt andet rådgivet klubber, uddannet kapsejladsansvarlige og arbejdet med udvikling og administration af vores båddatabase, websejler.dk, herunder udstedelse af målebreve og klassebeviser.

For dem af jer, der har været involveret i planlægning af kapsejladser i løbet af årene siden 1998, er Mikael uden tvivl et velkendt ansigt, fortæller Dansk Sejlunion på facebook.

Uden Mikael, ingen organiseret kapsejlads herhjemme!

I øjeblikket er han som vanligt travlt optaget, da sejlsæsonen er i fuld gang. Vi ser dog allerede nu frem til at fejre ham ved en reception, når sæsonens sidste stævne er sejlet.

Indtil da er der blot at sige stort tillykke med dagen, Mikael, og tak for din store indsats gennem et kvart århundrede til glæde og gavn for dansk sejlsport! 

content-loader
content-loader
content-loader