Gå til hoved-indhold
Udstyr
Fem julegaver til enhver smag.

Julegaver til sejleren 2023: Priser fra 45 kroner til 1.300 kroner

Er du i tvivl om, hvad du skal give sejleren i familien, kan du få gode idéer i denne artikel. Vi har samlet julegaveidéer i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver pengepung.

Af Cille Rosentoft |

Se billeder af gaveidéerne nederst i artiklen

Solide klemmer til 45,00 kr. for 12 stk.

Træt af klemmer, der ikke holder, og tøj der ryger i vandet? Så er der en god løsning her. Du kan få 12 solide og kraftige klemmer, der holder godt fast på dit tøj og sikrer, at du ikke mister det. Det kan godt være, at klemmer ikke lige er det, du forestiller dig at lægge under træet, men måske kan de bruges til pakkeleg eller mandelgave.

De solide og kraftige klemmer kan du finde hos Palby Marine her.

----------

Oppustelig liggesæk til 149,00 kr.

Måske er det noget med en oppustelig pude, som kan bruges på dækket eller tages med ind på stranden? Den fylder næsten ingenting, når den ikke er pustet op, og der følger en lille opbevaringstaske med, som puden kan pakkes væk i. Der er afslapningsgaranti med denne gave.

Du finder den oppustelige liggesæk hos Biltema her.

----------

Kraftigt og stærkt multivæktøj til 499,00 kr. 

En super brugbar julegave til sejleren er et multiværktøj med virkelig mange funktioner, som gør, at du kan bruge det til alt lige fra at skære reb over til at åbne dåser. Det kommer i en smart bæltetaske, så du altid kan have det på dig og er klar, hvis der opstår en nødsituation, hvor det er nødvendigt at bruge en kniv.

Du finder det kraftige multiværktøj hos Palby her:

----------

Kikkert til 810,00 kr.

Hvad med en vandtæt kikkert, som kan forstørre objektet, du kigger på, syv gange? Den kan ovenikøbet flyde, så du behøver ikke at være bange for at tabe den i vandet. 

Du finder kikkerten hos Hjertmans her.

----------

Helly Hansen-sejlerjakke til 1.300,00 kr.

Du kan også forære en lækker Helly Hansen-sejlerjakke med lynlås og hætte til sejleren i familien. Jakken er lavet af 50% genbrugsmaterialer, og du kan få den i flere forskellige farver, så der er helt sikkert én, der passer. Der er også mange fede modeller til kvinder.

Du finder Helly Hansens sejlerjakke her.

content-loader
content-loader
content-loader