Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Se de lækre varer fra Hellers og Hjertmans herunder. Foto: Hellers.dk & Hjertmans.

Otte julegaver til sejleren for under 299 kr.

Hvis du er ved at gå i panik omkring julegaver, så har Anna fra minbaad.dk fundet noget at vælge mellem uden du bliver ruineret. Det er gaveideer til sejlernes bogreol, hjem og båd.

Af Anna Brinch |

Selskabsspillet CallMeCaptain 275,- DKK

CallMeCaptain er et hjernevridende kortspil, der er sjovt og lærerigt. CallMeCaptain er tre spil i 1. Ud over 100 udfordringskort indeholder pakken også "Man-over-board exercise" og et "Duty to give way cheat sheet", som alle sejlere bør kende, før de stikker til søs. Der vil være timevis af sjov med de 100 udfordringskort i alle sværhedsgrader. Kortene er vandtætte og selvfølgelig genanvendelige.

CallMeCaptain er den perfekte gave til nye og erfarne sejlere!

Crew - Anker armbånd 189,- DKK 

Armbåndet er elegant og er perfekt til sejleren derhjemme. Den fås i forskellige farver, til den manden og kvinden der mangler et armbånd. 

Messing Sejlbåd 150-299,- DKK

Flotte stilrene sejlbåde i messing som kan pynte i hjemmet. Fås i 15 og 28 cm for under 299 kr. 

Omnia Miniovn 290,- DKK

Omnia miniovn kan bage brød og lav ovnmad direkte på kogeblusset. Denne lille praktiske ovn gør det muligt at bage brød og lave ovnmad direkte på gasblusset, spritkøkkenet eller elpladen, uden besvær og uden en stor dyr pladskrævende ovn.

Perfekt til båden, campingvognen, husvognen, sommerhuset, kolonihaven, og andre steder hvor der savnes en ovn.

Passer - Enhånds  259,- DKK

Kender du en sejler der har holdt fast i sejladsplanlægningen på søkortet? Denne 7'' passer i fin træ æske, er i poleret indisk palisander (Sheesham træ). Den er lavet af messing, med spidser af rustfrit stål, 

Fleece Poncho Marineliv 149 ,- DKK

Denne fleece/plaid med en vægt på 250 g/m², er perfekt til de kølige sommeraftener eller en hyggestund på sofaen derhjemme. Den er dekoreret med charmerende maritime motiver og billeder af hyggelige kystbyer, hvilket giver den et unikt og stemningsfuldt præg. Med en generøs størrelse på 120x160 cm kan denne Puncho/plaid bruges på flere måder. Du kan pakke dig ind i den som en varm og blød poncho eller sprede den ud som et tæppe over sofaen eller sengen. 

A Knot A Day 249 ,- DKK 

Knob udfordringer til hver dag i året. Denne bog indeholder alle de vigtige knob og stik samt håndværksprojekter såsom nøgleringe, bælter og planteophæng, magiske tricks og modeknuder til dit slips eller snørebånd. Guidet af trin-for-trin farvefotografier og illustrationer.

Du kan arbejde dig igennem bogen fra start til slut, gradvist bygge videre på din viden, eller alternativt dykke ind og ud til dit daglige knudefix. Giv det en måned, og du bliver en knudefanatiker, giv det et år, og du vil være en knudeekspert ! 368 sider, softback. Engelsk tekst, rigt illustreret.

Sengetøjssæt Havets Skatte  200 ,-  DKK 

Sengetøj af mikrofiber med maritime symboler. Lagnet i mikrofiber forbliver tørt, fordi de ikke tiltrækker fugt i modsætning til et bomulds lagen. Det tørrer hurtigt og tager lidt plads. Derfor er de perfekte til sejlsport eller autocampere. 

content-loader
content-loader
content-loader