Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
John Herman Winning og mandskab er i front i Andoo Comanche. Der må ikke være både med der er over 100 fod. Foto: Rolex Sydney Hobart
Kapsejlads
LawConnect er på en andenplads, 10 sømil efter den førende. Foto: Rolex Sydney Hobart
Kapsejlads
AZZURRO, Sail no: 3430, Owner: Jack Kliner, Design: S&S 34, Country: AUS
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Ubarmhjertig regn, lyn og en 180° vindændring gør livet svært for sejlere i Sydney Hobart Race

Det er som altid udfordrende at være med i den 628 sømil Rolex Sydney Hobart Yacht Race. I de sidste 24 timer har der været tordenvejr, regn og store vindskift. 100-fods maxis LawConnect og Andoo Comanche kæmper i spidsen, mens 100 fods SHK Scallywag ødelagde bovspryd og udgik ved starten.

Af Troels Lykke |

En fantastisk tæt kamp har udspillet sig mellem de to 100-fods maxis LawConnect og Andoo Comanche i spidsen i fletet i Sydney Hobart Race.

Sidstnævnte fører og mangler 84,0 sømil til målstregen i Hobart her onsdag eftermiddag, kan man se her: rolexsydneyhobart.com/standings/

De frygtindgydende vindforhold i den legendariske og farlige sommersejlads, har medført, at 11 af de 103 startende både er blevet tvunget til at trække sig tilbage, inklusive Hongkong-yachten SHK Scallywag 100, en af ​​favoritterne til at komme først i mål efter et katastrofalt bovsprydsbrud ved startlinjen.

Familie, venner og tilskuere, der spændt venter på de første ankomster til Hobart, kan blive nødt til at vente til dagslys torsdag morgen for at byde velkommen til line-honours-vinderen, mens der kræves yderligere tålmodighed for at forstå, hvem der skal løfte den eftertragtede Tattersall Cup.

content-loader
content-loader
content-loader