Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der er allerede solgt flere af malerierne fra projektet. Foto: Privat

Ny udstilling med havet - oplev Ken Ziers smukke malerier på Heltborg Museum i Thy

Sejleren og kunstmaleren Ken Zier har sin fernisering lørdag 16. september på sin udstilling ”Havet ved verdens ende”. Bog er også på vej.

Af Anna Brinch |

Med 3 uger til åbning af udstillingen på Heltborg museum i Thy, begynder det hele at spidse lidt til. De sidste prikker er sat på værk nummer 34 på staffeliet, og i sidste uge var jeg til trykstart på bogen sammen med det grafiske bureau Vahle + Nicolaisen - jeg gik derfra med et stort smil, fortæller Ken Zier i en nyhedsmail.

Zier fortæller videre.

Samme bureau står også for levering af boksen, der skal indeholde LP og en bog, men den har vi nu ikke helt på plads endnu. LP´en er afsendt fra Holland og skulle være lige på trapperne, det bliver så spændende at se det endelige produkt. Det nye Giclee tryk, ”En bølges liv”, ligger klar i Hamborg, ja, og så skal vi snart til at tænke på, at der skal fragtes nogle værker fra Ebeltoft til Thy…. busy, busy, men det er en spændende proces.

Flere værker er allerede solgt 

På udstillingen i Thy, vil jeg præsentere alle de malerier, der er med i bogen ”Havet ved verdens ende”, bortset fra et par enkelte havprøver der er smuttet ud af studiet. Udstillingen åbnes med fernisering lørdag d. 16. september kl. 14.00, alle er velkomne.

Der er allerede solgt flere af malerierne fra projektet, selvom jeg har holdt kortene lidt tæt til kroppen og ikke har vist for meget frem på instagram mv. Der er nu stadig mange fine værker fra projektet i Thy, og som jeg også har tradition for, tilbyder vi lidt eksklusivt for modtagere af nyhedsbrevet, at sende en liste ud med de værker der bliver sat til salg. Skriv blot en besked til Frida på: kenzierart@gmail.com 

Vi vil jo så gerne have, at I kommer op og ser udstillingen på Heltborg, som løber fra 16. september til 29. oktober. Alligevel vil jeg afslutningsvis slå et slag for, at jeg også igen i år er med til arrangementet ”Spor Kunsten”, hvor kunstnere i hele Østjylland åbner deres værksteder. Det er igen i år den første weekend i oktober, mere om dette i næste nyhedsbrev.

Adressen for udstillingen i Thy: Heltborg, Skårhøjvej 15, Heltborg, 7760, Hurup, Thy

Hvem er kunstneren?

Kunstneren Ken Zier er født i 1968 og har været professionel billedkunstner siden 1995. 

Han har igennem årene udført en lang række bestillingsopgaver bl.a. for Hempel for hvem han har været kunstneren bag den traditionsrige Hempel Skibskalender i 6 år.

Desuden har man kunnet se værker af Ken Zier på den meget anerkendte årlige censurerede udstilling for maritim kunst under Royal Society of Marineartist i London. I 2012 var han i USA også med på ”33trd. International Maritime Exhibition” der foregik på museet Mystic Seaport Gallery nord for New York.

Kilde: Kenzier.dk

content-loader
content-loader
content-loader