Gå til hoved-indhold
Udstyr
Johanne Rask, der sidder i TrygFondens repræsentantskab, overrækker her checken til formand for Roskilde Sejlklub, Normann Sloth. Foto: Roskilde Sejlklub

Sikkerheden højnes i Roskilde - 20 instruktører skal på lovpligtigt VHF-kursus - Trygfonden støtter

En donation på 32.090 kroner fra Trygfonden gør det muligt for Roskilde Sejlklub at sende instruktørerne på kursus. Også nye VHF-radioer er indkøbt.

Af Sara Sulkjær Hansen |

20 instruktører fra Roskilde Sejlklub skal på kursus. Et kursus, der skal lære instruktørerne at anvende VHF’en korrekt, så de fremover kan være med til at højne sikkerheden i sejlklubben. 

En tanke, der vandt genhør hos Trygfonden.

40-50 begejstrede medlemmer

Ved klubbens standerhejsning den 21. april stod fonden derfor klar med en flot donation på 32.090 kroner.

Klapsalverne fra de 40-50 fremmødte medlemmer overlod ingen tvivl: Klubben er begejstrede for ikke blot støtten, men også den sikkerhed, som følger i kølvandet:

- Roskilde Sejlklub er taknemmelig for donationen, og stemningen blev ikke mindre af, at TrygFonden sendte denne charmerende og engagerede repræsentant til en rigtig personlig overrækkelse, forklarer Roskilde Sejlklub i en pressemeddelelse.

VHF til land og vand

Foruden kurset, der skal sikre de 20 instruktører det lovpligtige VHF-certifikat, kan klubben for midlerne anskaffe sig fem nye VHF’er.

Desuden indkøbes en stationær VHF-radio til klubhuset.

content-loader
content-loader
content-loader