Gå til hoved-indhold

Små 2000 sejlere på vej bagbord rundt i Palby Fyn Cup i frisk vestlig vind

Danmarks største kapsejlads er i gang udfor Bogense. Det er super sejlervejr. Første start gik kl. 11 med turbådene. Der var ikke ligefrem tale om nogen tyvstart. Minbaad.dk er på linjen op opdaterer her på siden og på vores facebookside. Se galleri.

Mest populære

Aarhus Internationale Sejlsportscenter vil være Sejlsportens forsamlingshus

- Skoler, klubber, foreninger, erhvervsliv og selvfølgelig elitesejlere bruger centeret, forklarer Thomas Capitani, der gør status, et år efter at Kronprinsen og Kronprinsessen indviede det roste Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

Følg med i Palby Fyn Cup online med TracTrac og YouTube

Fredag den 24. maj går det løs - helt præcis fredag kl. 11.00 går den første start fra Bogense til årets Palby Fyn Cup. Lige nu er 321 både tilmeldt sejladsen. Du kan stadig nå at tilmelde dig sejladsen frem til torsdag den 23. maj kl. 12.

Magnus Heegaard fra Egå vinder Opti-udtagelse til VM i suveræn stil

13-årige Magnus Heegaard, Egå Sejlklub, har i Store Bededagsferien igen vundet udtagelsen til VM i Optimistjolle. Selvom Magnus er kronisk lungesyg, vandt han ranglisten uden at sejle det sidste stævne, da han skulle konfirmeres. VM deltager han dog ikke i.

Rudkøbing inviterer til intro-aften for uøvede sejlere og landkrabber

Rudkøbing Sejlklub har skudt sæsonen i gang og spiller nu ud med et tilbud til både mindre øvede klubmedlemmer og alle andre med mod på at prøve kræfter med lystsejlads. En intro-aften i farvandet ud for Rudkøbing, hvor klubbens egne medlemmer er instruktører.