Gå til hoved-indhold

Iker Martinez-sagen med Nacra 17 snyd: Sejlsportens omdømme er på spil

"Vi bliver nødt til at slå hårdt ned og sikre, at det ikke betaler sig at snyde," fastslår Dansk Sejlunions formand, Line Market, i en kommentar til Iker Martinez-sagen. Den spanske sejler blev ved sidste års VM i Aarhus afsløret i at stille op med en båd, hvor der var snydt med sværdkisten.

Frivillig bådfører på en RIB under America's Cup i New Zealand?

Kom tæt på begivenheden, når de foilende enkeltskrogsbåde, svæver over vandet i 2021 i Auckland. Nu søger Royal New Zealand Yacht Squadron bådfører.

Kapløb søndag: Kl. 17.00 frigives 450 startnumre til Silverrudder

Går alt som ventet, bliver der kamp om pladserne, når tilmeldingen til 2019-udgaven af verdens største solosejlads åbner søndag kl. 17.00. Forhåbentlig er markedet ikke mættet for solosejladser, fortæller stævneleder Ole Ingemann i interview med minbaad.dk.

15 sejlere omkom i Admiral's Cup 1979 - se tysk dokumentar

I en stærk storm mistede flere af verdens bedste sejlere livet, da de sejlede fra England mod Fastnet Rock. I en 30 minutter lang video fortælles om tragedien. Filmen er på tysk, men vises med fine billeder.

America's Cup: Brouwer vil være første kvindelige styrmand på en challenger-båd

Det hollandske Dutchteam stiller sandsynligvis op med OL- og Volvo-sejler Carolijn Brouwer ved roret til den 36. America's Cup. De nydesignede AC75'ere har endnu ikke været på vandet.

Sønderborg er klar til EM i 505 - specialklub kan hjælpe med joller

Mangler du en 505-jolle, hvis du vil sejle EM i Sønderborg til august, kan 505-klubben hjælpe med en jolle, fortæller europamester i klassen, Jacob Bojsen-Møller. Op mod 100 både ventes på startlinjen.

Extreme Sailing Series lukker - Gram-Hansen og Køstners SAP-projekt stopper

Der var for få hold tilmeldt i den foilende Extreme Sailing Series. - Det var en fantastisk rejse med SAP i syv år, men vi havde tre år tilbage med SAP, så det er selvfølgelig super ærgerligt, at serien lukker nu, siger Jes Gram-Hansen til minbaad.dk. Danskerduoen overvejer nu GC 32 Racing Tour.

RS Sailing stillede med evolutionerende én-mandsjolle ved OL-test i Valencia

Testdagene for hvilken én-mandsjolle, der skal sejles af henholdsvis mænd og kvinder ved OL 2024, er netop afsluttet i Valencia. RS Sailing stillede med en RS Aero, som opfylder kravet om, at de skal være universelle og billige.

Halvdelen af startnumrene solgt til DM for både med DH-mål

Den nye kapsejlads er kommet flyvende fra start, efter at en tredjedel af pladserne forsvandt på elleve minutter. Der sejles på forskellige baner, når mesterskabet skydes i gang den 30. august.

Golden Globe Race: Tredje mand i mål med kun tre pakker pulversuppe ombord

Uku Randmaa nåede akkurat at krydse mållinjen, inden madrationerne slap op. Over tyve kilo har sejleren tabt efter at have tilbragt 252 døgn på havet.