Gå til hoved-indhold

Lednings-sagen: Info om de fire sejlere, der skilte to ledninger ad, trækker ud

- Så længe en sag er i proces vil vi ikke kommentere på dens indhold. Først efter afgørelsen tager vi stilling til, hvad der kan kommunikeres til offentligheden om sagen, forklarer direktør i Dansk Sejlunion, Christian Lerche om lednings-sagen ved J/70 DM i Horsens.

Mød OL-sejlere på Oure og træn med

Sejlerlandsholdet og Dansk Sejlunion holder hvert år topmøde på Skolerne i Oure i efterårsferien. Det er et møde, som både inspirerer og begejstrer, og som puster til kampgejsten hos danske sejlere, når der sejles udfor Lundeborg.

Syv J/70ere til salg

Sejlsportsligaens sætter nu de syv både, som har sejlet med i ligaen hen over sæson 2019 til salg. Salget gennemføres kun hvis alle bådene kan sælges, da en del af konceptet i ligaen er, at bådene er ens.

Melges 24-VM: Dansk tyvstart gav forsigtige starter på Sardinien

Det fortæller Michael Hestbæk, der under VM i Melges 24 var taktiker for Egå-sejler Kim Christensen. Holdet tog 15. plads i et benhårdt felt på 62 både, der også talte to andre danske mandskaber. - Vi havde håbet på top 10, siger Hestbæk.

 

Jens Christensen vinder 90 års jubilæumsstævne foran 160 Drager

I San Remo i Italien gjorde den danske North Sails-mand Jens Christensen det fantastisk ved at vinde i et gigantisk stort felt, med gasterne Andy Bagger og Thomas Schmidt, der fortæller til minbaad.dk, at deres nye Drage gik stærkt.

Foilende F69 fra Argentina skaber ny serie, akademi og betaling per stævne

69F Academy skal blive det første monohull akademi, og samtidig skabe 69F Cup og SuperCup med one design-båden, der bygges seks af. OL-guldvinder i Nacra 17, Santiago Lange, er med i projektet.

Ung kvinde helt fremme i selvbygger under Mini-Transat for 87 solo-sejlere over Atlanten

Den 27-årige franske komposit-ingeniør og solo-sejler, Marie Gendron, er på en 5. plads i prototypen og har 369 sømil til 1. etape på Gran Canaria, efter 6 døgns sejlads. Hun har selv bygget sin båd i kulfiber for få penge, da hun var studerende.

Suveræn Egå Sejlklub vandt igen Optimist hold-DM - efter 118 sejladser

Egå Sejlklub vandt DM for holdsejlads i Optimistjolle efter 16 sejre i 16 sejladser. 16 hold fra hele landet med 80 sejlere deltog i et mesterskab, som blev flot arrangeret af Faaborg Sejlklub. Sletten tog sølv og Lillebælt Drenge bronze. Se Anders Lund-fotos.

Norske kong Harald på 82 år er klar til ClubSwan 50-sejlads i The Nations Trophy

Kong Harald har sejlet godt under træning på Mallorca og er nu klar til dysten i Fram XVI. 18 ClubSwan 50 er på startlinjen, men også den nye, mindre hotte ClubSwan 36 skal i aktion.

Flot vejr til Stelton Cup men kun 3 af de store både nåede i mål da vinden døde

98 både startede i Stelton Cup, hvor Ven blev rundet om bagbord. Vedbæk Sejlklub lavede en lidt for lang bane til de store både, hvor kun 3 både nåede i mål. Og løbsvinder i H-båd, synes slet ikke om at runde Ven, da han frygter grundstødninger.