Gå til hoved-indhold

Anne-Marie Rindom tyvstarter og knækker rorpind i Japan ved VM i Laser Radial

VM i japanske Sakaiminato går ikke helt Anne-Marie Rindoms vej. Forleden tyvstartede hun og nu at rorpinden knækker i en sejlads, hvilket betød at Horsens-sejleren ikke kunne hænge i en af søndagens sejladser. Rindom på en 5. plads, mens Anna Munch er på en 25. plads.

Dobbelt dansk sølv ved ungdoms EM i Europajolle med Harboe og Ullmann

Efter fem dage på vandet og i alt 10 sejladser i udfordrende vindforhold kunne den 17-årige Faaborg-sejler lørdag eftermiddag stille sig op på podiet og få overrakt en sølvmedalje. I drengefeltet viste Sletten-sejleren Jonas Ullmann sin vante klasse og sluttede også med sølv

Brødrene Aasholm-Bradley fra Yachtklubben Furesøen snupper guld og sølv ved Zoom8 VM

I drengefeltet i Zoom8-klassen tog William og Gustav Aasholm-Bradley hhv. guld og sølv blandt 52 både på Gardasøen. Hos pigerne var bedste dansker Karoline Kiel fra Kaløvig Bådelaug. Danske drenge vandt også mesterskabet i team race.

Rindom kæmper for et topresultat ved VM i Japan

Fredag indledes VM for Laser Radial-sejlerne, hvor danske Anne-Marie Rindom med tre store efterårs-sejre må betegnes som én af storfavoritterne. Også stortalentet Anna Munch er til start.

Ungdoms-EM i E-jolle i Faaborg: Marie-Louise Harboe sætter to førstepladser ind

Faaborg-sejleren Marie-Louise Harboe satte torsdag sine konkurrenter til vægs til ungdoms-EM i Europajolle. God bådfart og taktisk snilde sendte hende over mållinjen som 1'er i dagens to sejladser, og resultatet betyder, at den lokale sejler nu er at finde på en samlet andenplads efter tredjedagen. 

Ni danskere til ungdoms-VM i Polen - Heegaard får prik i Laser Radial

Den danske delegation ved verdensmesterskabet er kommet fint fra start med tre top-10-placeringer efter de første to sejldage. Bedst tirsdag var Radial-sejler Josephine Heegaard, der står bag Danmarks hidtil eneste prik.

Søren Johnsen fik en mavepuster ved Masters EM i Europajolle i Faaborg

Den erfarne Europajolle-sejler Søren Johnsen fra Skive havde sat sig for at sikre endnu en guldmedalje til Masters EM, men dårlig fart i den lette vind, som dominerede stævnet i Faaborg, sendte Johnsen ned på en samlet 5. plads. Tirsdag sejler de unge EM i Europajolle

Europamester Søren Dulong Andreasen igen blandt favoritter til VM i Contender

Det bliver sejlet VM i Contender i Bretagne, nærmere bestemt Quiberon, i Frankrig fra d. 20.-26. juli. Der er syv danskere med og især Hellerup-sejler Søren Dulong Andreasen er blandt de danske sejlere, der kan komme på podiet, vurderer Contender-sejler fra Skovshoved Sejlklub

H-båds klassen vil forbyde at hænge på fribordet - Høj Jensen-hold imod

Ved DM i Struer, hvor Claus Høj Jensen-hold vandt 10. DM i træk, stemte et flertal et forslag igennem om ny hængeregel, hvor kun knæene må nå cockpitkarmen. Forslaget bliver til august fremlagt til VM i Medemblick. Høj Jensen-gast, Frederik Dahl-Hansen. - Det er jo ikke kaffe-sejlads.

Øresund 1-2-3 Stars fra Rungsted til Flakfortet - kapsejlads med et socialt touch

Sejler du singlehand, doublehand eller tripplehand er sejladsen den 24. og 25. august, måske noget for dig, fortæller KDY. ”Øresund 1-2-3 Stars” sejles traditionen tro fra Rungsted til Flakfortet, med moleøl, middag, musik og overnatning, og kapsejlads retur igen næste dag.