Gå til hoved-indhold

Norske kong Harald på 82 år er klar til ClubSwan 50-sejlads i The Nations Trophy

Kong Harald har sejlet godt under træning på Mallorca og er nu klar til dysten i Fram XVI. 18 ClubSwan 50 er på startlinjen, men også den nye, mindre hotte ClubSwan 36 skal i aktion.

Flot vejr til Stelton Cup men kun 3 af de store både nåede i mål da vinden døde

98 både startede i Stelton Cup, hvor Ven blev rundet om bagbord. Vedbæk Sejlklub lavede en lidt for lang bane til de store både, hvor kun 3 både nåede i mål. Og løbsvinder i H-båd, synes slet ikke om at runde Ven, da han frygter grundstødninger.

Lednings-sagen: Hellerup-sejlere skal ikke tage det tungt med Regel 69

Regelekspert Jesper Wilken mener godt nok at det at adskille faste installationer i en fremmed klubs lokaler, er upassende adfærd iht. Regel 69, men han mener også, at det ikke noget der giver yderligere straf i Dansk Sejlunions Regel & Appeludvalg.

Landsholdssejler André Højen var bedst ved Finnjollernes Flæske Cup

Tre ud af fire prikker sikrede André Højen Christiansen titlen som vinder af årets Flæske Cup i Veddelev. Ti nye sejlere fik Finnjolle-debut ved stævnet, der blev afsluttet med flæskestegssandwich.

Hellerup-sejlere til DM i J/70 får hårdeste straf, Regel 69, for ikke at samle to ledninger

Jury i Horsens tager det tungeste skyts der findes i sejlsporten mod unge sejlere, der afmonterede to ledninger i et rum de skulle sove i. Dagen efter nåede de ikke at samle ledningerne og deres tasker rodede. Nu risikerer sejlerne udelukkelse fra sejlsporten.

Egå-sejlere vandt hold-DM i Optimistjolle - Faaborg vinder for U12

Faaborg vinder U12 Danmarksmesterskab i Holdsejlads på hjemmebane. Her en rapport fra den fynske sejlklub

Søren Dulong Andreassen vandt North European Championship på hjemmebane i Hellerup

20 joller fra Danmark, Tyskland og Norge sejlede nordøst for Hellerup Havn. Banen var kendetegnet ved meget skiftende vindstyrker og fra meget varierende retninger, lyder det i en rapport fra Contender-klubbens formand, Frank Stigborg, der også fortæller om klassen.

Ben Ainslie fortæller om briternes nye AC75er 'Britannia' - bruger 924 mio. kr

Se og hør hvad den femdobbelte OL-medaljetager Ben Ainslie fortæller efter Ineos Team UK viser deres AC75er frem i Portsmouth. Få også forklaringen på hvorfor at AC75eren hedder 'Britannia'. Holdet vil bruge 136 mio. dollars (924 mio. kr) i kampagnen.

DM i J/70 i Horsens i denne weekend - 34 hold til start

Denne weekend sejles der DM for J/70 med 34 både på startlinjen i Horsens. Weekenden efter sejles finalen i Grundig Cup i Middelfart, hvor der er et ledigt wildcard.

 

 

 

Tre danske hold låner Folkebåde i San Francisco Bay - Kæstel i front (selvfølgelig)

Tag ud i verden og sejl - uden din båd. Det gør skipperne Søren Kaestel, Per Damm og Jens Thurøe og gaster i Folkebådsstævnet San Francisco International. - Vi sejler mellem sæler, søløver, pilikaner og havørne, forklarer Jens Thurøe fra Kerteminde.