Gå til hoved-indhold

Dansk OK-elite blev slået af svensker med dansk OK-jolle

Næsten 60 OK-sejlere var i Vallensbæk, hvor Thomas Hansson-Mild vandt i OK fra Vejle Yacht Service. Hellerup-sejler Bo Petersen tog bronze. På lørdag sejler 22 danske OK-sejlere EM under Kielerugen, hvor 100 joller er til start. Vi taler med OK-formand Henrik Kimmer.

0 til 20 m/sek. i Als Rundt - 40 startede og kun 8 kom rundt om øen

Og efter flere starter i meget lidt luft holdt profeterne ord, og det første, lange kryds i østenvinden bød på en meget barsk udskilning i store søer og over 20 m/sek. Flere ødelagde deres sejl. First 40.7 Scarlet Jester vandt overalt, med X 37 Toxic som toer.

Russer urørlig ved Finn Masters VM men Danmark tog 3. plads i nationskonkurrence

- En nationskonkurrence blev introduceret i år. Og Danmark blev nr 3. Generelt set klarede de danske sejlere sig godt, forklarer Michael Staal. Hellerup-sejler og træner Christian Rasmussen får kæmpe ros af verdensmesteren, som han coachede til guld.

Claus Høj Jensen banker igen alle i H-båds-klassen - stævne i Egå Sejlklub

Ved Hårup Mixer Cup, hvor en tidligere erhvervsmand Ole Christensen er sponsor, blev det en hektisk dag for 20 H-både i Aarhusbugten. Først ventetid, og derefter fire sejladser i frisk vind på fine bane udlagt af kompetent baneleder. Se galleri.

Sådan sejler AC75'ere fire gange hurtigere end vinden

De foilende kølbåde, der skal sikre spændingen i den kommende America's Cup, kan nå en fart svarende til fire gange vindens hastighed. David 'Freddie' Carr fra Ineos-teamet forklarer hvordan i to minutter lang video.

Hanse Yacht-importør vil prøve kræfter i Als Rundt 2019 med familiebåd

Lørdag 15. juni sejles Als Rundt fra Sønderborg. En masse både er på linen, herunder Reese Marin, der stiller op i den nye familiebåd Hanse 348. Se deltagerlisten.

Parkerings-helvede løst ved AFI 2Star i Aarhus - 130 både klar

Selvom det er 14. gang vi afvikler, så dukker der altid noget uforudset op. I år er det så begrænset antal parkeringspladser, da vores parkeringsareal i sommermånederne er blevet en byggeplads. Men der er nu en løsning, fortæller stævneleder Kenneth Meier.

Protest mod 14 Finnjoller ved Masters-VM i Skovshoved - mærke blev måske ikke rundet

260 Finnjoller er i gang på to baner. En af de to baneledere er Christian Lerche. - Desværre har vi et dumt hængeparti i dag, fordi vi er blevet gjort opmærksom på, at nogle joller formentlig har sprunget et mærke over i går, fortæller Lerche til minbaad.dk.

Aarhus-12meter Kiwi Magic stiller op til VM - Jesper Bank også på startlinjen

Når sejlsportens kongeklasse, 12mR, i juli sejler verdensmesterskaber i Newport i USA , er Marselisborg Sejlklub repræsenteret med 12-meteren Kiwi Magic KZ7 med et Aarhus-crew. Jesper Bank stiller også op i et lejet søsterskib til Kiwi Magic.

Kapsejleren, forretningsmanden og jazzmusikeren Mogens 'Mugge' Nielsen blev 82 år

Mogens "Mugge" Nielsen fra Aarhus Sejlklub var både en dygtig sejler, musiker og forretningsmand. I 1972 deltog han i OL som reserve. Hans store kærlighed var til Dragen, men det blev også til to DM-guld i Folkebåd. Klubkammerat Per Risvang skriver mindeord.