Gå til hoved-indhold

Kulttræner Jørgen Ring og besætning tog 5. plads ved Yngling VM i USA

Yngling VM på Lake Michigan i USA havde to danske hold med. De sluttede på hhv. en 5. og en 9. plads. Rapport fra Ynglingeklubben, hvor senior-skipper Jørgen Ring også satte førstepladser ind med Jens Zacho og Amalie Hallager.

Anne Sofie er Danmarks bedste surfer: - Folk tror, det kun er lyst hår og den perfekte tan

Få danskere fanger bølgen på et surfboard. 25-årige Anne Sofie Borregaard er én af dem. På tre år er surferen blevet en del af den danske elite og har samtidig sendt dyre designertasker og all inclusive-ferier med veninderne på langfart.

Jørgensen og Kæstel kæmpede om et kilo guld i Aarhus - jyden sejrede

Kolding-sejleren Per Jørgensen slog Søren Kæstel fra Hellerup Sejlklub, i ultra tæt opgør i Gold Cup i Folkebåden i Aarhus, hvor 54 både stillede op. Pokalen i ægte guld vejer et kilo. Læs her om hvorfor der er 1,8 sømil til krydsmærket og se flotte Wiegand-fotos

Highlander Cup i Skovshoved - krydsfart med 20 knob

13 A-Cat’s fra Danmark, Belgien og Norge samt en dansk Flying Phantom foilede i weekenden. Lars Schrøder slog lokale Thomas Paasch.

Dagsejladsen Agersø Rundt lokker med hurtig sejlads og grill om aftenen

Agersø rundt i Storebælt for tur og kapsejlere på 26,75 sømil sejles atter. Der forventes over 50 både til starten lørdag 7. september i Korsør. Om aftenen tændes op for grillen.

505-EM var en succes for Sønderborg Yacht-Club - men ikke for danskerne på banen

Trods tordenbyger og kæmpe vindspring lykkedes det Sønderborg Yacht-Club at holde et super 505-EM for 75 joller, men Bojsen-Møller brødrene og Saugmann og Ernst sluttede lige udenfor top 10. Jan Saugmann forklarer til minbaad.dk.

Fantastiske Anna Livbjerg vinder 8. VM i Europajolle

Den 30-årige læge Anna Livbjerg fra Kaløvig Bådelaug sejlede sig ind i Europajolle-klassens historie i Spanien, da hun vandt det 8. VM-guld.

Tag min båd råber Morten Nielsen til Høj Jensen efter masten knækkede - Høj Jensen verdensmester igen

- I skal sejle med om guldet, tag min båd, tag min båd, råber Morten Nielsen til Claus Høj Jensen, der dermed nåede at sejle fredagens to sejladser. Læs om dramaet, vi har netop talt med Claus Høj Jensen: - Vi tjekkede vinden og pludselig lagde masten sig ned.

BREAKING. Claus Høj Jensen låner Morten Nielsens båd ved VM i H-båd og når sidste sejlads

Roskilde-sejleren Morten Nielsen har stillet sin båd til rådighed ved VM i H-båd, efter Høj Jensen knækkede mast. Der er derfor stadig mulighed for at Claus Høj Jensen, Frederik Dahl Hansen og Rasmus Jørgen Andresen kan vinde guld i Medemblick.

BREAKING. Claus Høj Jensen knækker mast ved VM

De danske guldfavoritter til at vinde VM i H-båd er ramt af mastenedbrud. I dag skulle der sejles to sejladser. Havariet ser ud til at kunne koste det 7. VM guld for Claus Høj Jensen. Før fredagens sejladser førte danskerne med et point foran et finsk hold.