Gå til hoved-indhold

Ni danskere til ungdoms-VM i Polen - Heegaard får prik i Laser Radial

Den danske delegation ved verdensmesterskabet er kommet fint fra start med tre top-10-placeringer efter de første to sejldage. Bedst tirsdag var Radial-sejler Josephine Heegaard, der står bag Danmarks hidtil eneste prik.

Søren Johnsen fik en mavepuster ved Masters EM i Europajolle i Faaborg

Den erfarne Europajolle-sejler Søren Johnsen fra Skive havde sat sig for at sikre endnu en guldmedalje til Masters EM, men dårlig fart i den lette vind, som dominerede stævnet i Faaborg, sendte Johnsen ned på en samlet 5. plads. Tirsdag sejler de unge EM i Europajolle

Europamester Søren Dulong Andreasen igen blandt favoritter til VM i Contender

Det bliver sejlet VM i Contender i Bretagne, nærmere bestemt Quiberon, i Frankrig fra d. 20.-26. juli. Der er syv danskere med og især Hellerup-sejler Søren Dulong Andreasen er blandt de danske sejlere, der kan komme på podiet, vurderer Contender-sejler fra Skovshoved Sejlklub

H-båds klassen vil forbyde at hænge på fribordet - Høj Jensen-hold imod

Ved DM i Struer, hvor Claus Høj Jensen-hold vandt 10. DM i træk, stemte et flertal et forslag igennem om ny hængeregel, hvor kun knæene må nå cockpitkarmen. Forslaget bliver til august fremlagt til VM i Medemblick. Høj Jensen-gast, Frederik Dahl-Hansen. - Det er jo ikke kaffe-sejlads.

Øresund 1-2-3 Stars fra Rungsted til Flakfortet - kapsejlads med et socialt touch

Sejler du singlehand, doublehand eller tripplehand er sejladsen den 24. og 25. august, måske noget for dig, fortæller KDY. ”Øresund 1-2-3 Stars” sejles traditionen tro fra Rungsted til Flakfortet, med moleøl, middag, musik og overnatning, og kapsejlads retur igen næste dag.

Ny Vegvisir Race Beer 2019 fra bryggeri på Krenkerup Gods

Der er indgået en samarbejdsaftale mellem det lokale Krenkerup Bryggeri, de medarrangerende sejlklubber og Vegvisir Race om produktion og salg af øl af fineste kvalitet før, under og efter eventet, der starter 15. august fra Nykøbing. Der er 14 ledige startnumre tilbage til årets sejlads.

 

Bandholm Sejlklub tog 18. plads i Champions League – nu drømmer de om DM-guld

En heatsejr i næstsidste sejlads fik Bandholms bedste sejlere med hjem fra Champions League i weekenden. Men det var ikke nok til at gå videre fra semifinalen i Skt. Petersborg. Efter en 18. plads i Rusland drømmer de om at vinde Sejlsportsligaen. Horsens Sejlklub tog 16. plads. Tysk hold vandt.

Ynglinge-sejlads rykker i provinsbyen Hadsund - nu står klubben bag årets klasse-DM

De nordjyske sejlere er blevet bidt af Ynglinge-sejladsen i en sådan grad, at de den 13.-15. september arrangerer klassens danmarksmesterskab. Knap ti lokale både forventes på startlinjen.

Claus Høj Jensen tager sit 10. DM-guld i træk i H-båd - nye fotos

48-årige Høj Jensen-sejlmager lå nummer to før lørdagens to sejladser under DM i H-både, efter Anders Bertelsen, der styrtede i 12 m/sek., mens Claus Høj Jensen og gasterne Rasmus Jørgen Andresen og Frederik Dahl Hansen tog det roligt og satte en 3. og 1. plads ind ved DM i Struer. Interview.

Hedemann og Wyon vinder F18-VM for Master-sejlere i Spanien

En samlet 47. plads ved stævnet er nok til at sikre den danske besætning titlen som verdensmestre blandt Formula 18-sejlere over 50 år. Tre danske besætninger var til start i spanske Allegra.