Gå til hoved-indhold

Tre danske hold låner Folkebåde i San Francisco Bay - Kæstel i front (selvfølgelig)

Tag ud i verden og sejl - uden din båd. Det gør skipperne Søren Kaestel, Per Damm og Jens Thurøe og gaster i Folkebådsstævnet San Francisco International. - Vi sejler mellem sæler, søløver, pilikaner og havørne, forklarer Jens Thurøe fra Kerteminde.

Prada blev 3. af 5. AC75er til America's Cup 2021

Den katolske kirke velsignede Pradas AC75er Lunna Rossa, mens Miuccia Prada, chefdesigner for modebrandet Prada, hamrede en chamagneflaske ned i kulfiberbåden på Sardinien. Miuccia Prada, holdets sponsor, er gift med sejlerholdets boss.

410 sejlere kæmpede i Harboe Cup 2019 i frisk vind og regn

Vejrudsigten for Harboe Cup forudsagde meget vind, meget vand og dermed hårdt arbejde for mere end 410 sejlere. Men solskinsbyen, som Skælskør også kaldes, levede næste op til sit navn - udsigter til trods. Få rapport, fotos og resultater her.

The Ocean Race-ruten tager form - Genova udpeget til finaleby

Fem værtsbyer kan indtil videre se frem til et besøg fra The Ocean Race 2021-22. Foruden Aarhus har også Alicante, Haag, Kap Verde og Genova sikret sig en plads på ruten.

Køge Sejlklubs populære 30-sømil sejlads blev vundet af en Ylva i jagtstart

Sejladsen fra Køge startes på ”omvendt handicap” (jagtstart, red.) efter DH, og der var 2 DH-løb samt to familieløb til både uden DH-licens. Ylva-sejler med Frank Bach Madsen og mandskab fra Sejlklubben Køge Bugt var først i mål, blandt 38 både.

Én Finnjolle blev til tyve i Veddelev - nu belønnes klubben med det traditionsrige Flæske Cup

På tre år er antallet af Finnjolle-sejlere i den østsjællandske sejlklub steget markant. En flot præstation, der nu har ført årets sidste Finnjolle-stævne til byen. Over 25 joller forventes at stille til start lørdag den 5. oktober.

Anne-Marie Rindom nomineret til World Sailor of the Year 2019

En fremragende 2019-sæson har sendt den danske Laser Radial-sejler direkte ind på listen over de kvindelige nominerede til titlen som årets sejler. Vinderen udpeges i slutningen af oktober.

Succesen gentages: DH-DM 2020 er en realitet

90 både får næste år mulighed for at være på startlinjen, når danmarksmesterskabet for kølbåde sejles den 21. til 23. august i Juelsminde. Styregruppen er på vej med nye baner til sejlerne, mens format og pointgivning fra dette års DH-DM ligeledes er til debat.

Fællesskab, sjov og læring tænder de unge viser E-sejlads og J/70 træning i Sundby

Oven på en weekend med Youngsters besøgende fra hele landet, fra 13-21 år i Sundby Sejlforening, er det nu tydeligere end før. Fællesskab, læring og sejlads virker.

Åben og gratis træningstilbud i Lundeborg for alle ungdomssejlere, lokalt og nationalt

De næste tre uger er der undervisning på Sydfyn af Finnjolle-sejler André Højen, Dansk sejlunions Jan Christiansen og australsk trænerlegende Dayne Sharp i Oure sejlklub på Lundeborg Havn.