Gå til hoved-indhold

Danish Open for A-Cat's afviklet i blæsevejr

Danish Open i A-Cat blev i weekenden afviklet i forbindelse med Sailextreme i Kerteminde. De foilende A-Cat's nåede tophastigheder på 25 knob i blæsevejret. Lars Schrøder tager guldet.

Norsk team vil vinde America's Cup i 2025

De norske sejlere har vendt stævnen mod fremtidig deltagelse i den prestigefyldte kapsejlads, hvor der sejles i lynhurtige både på foils. Netop det store fokus på teknologisk udvikling af bådene har fået Norges maritime erhvervsliv til at gå ombord i det ambitiøse projekt.

X-41 med tidligere America's Cup-sejler vinder X-Yachts Gold Cup overalt

Det kæmpe stævne i Sønderjylland blev vundet af tyske Sportsfreund, en X-41, hvor prof-sejleren Jesper Radich styrede taktikken. 3 førstepladser undervejs banede vejen i Lillebælt, forklarer Radich, der sejlede 17,5 knob med spiler.

Skipper vinder sin vægt i øl ved Gilleleje Cup 2019

Lørdag den 15. juni går det løs ved årets Gilleleje Cup som afholdes for niende gang. Deltagerantallet er stigende når kølbåde stiller til omvendt start efter DH-mål. Traditionen tro vinder 1. pladsen skippers vægt i øl.

Kæmpe Sailextreme-stævne 2019 i Kerteminde præget af hårdt vejr og tæt kamp

I weekenden var 400 af landets jollesejlere atter til Sailextreme i Kerteminde. Et stævne, som har 20 år bagen, med deltagelse fra hele landet samt de nærmeste nabolande. Mange sejlere måtte en tur i vandet, da lørdagen bød på hårdt vejr. I følgebåde var flere søsyge.

X-Yachts Gold Cups jubilæum blev en stor folkefest på vand og land

X-Yachts Gold Cup er et venskabeligt stævne, men når en sejler er in action kommer konkurrencemennesket op i én. Stævnet sluttede i 15-20 knob, springende vind og stor fest i bådværftets hal. Se fotos, video og resultater

X-Yachts-sejlere kæmpede i pust på 20 m/sek. i 40 års jubilæums-sejlads

”De store drenge” ved X-Yachts Gold Cup 2019 - over 50 fods-klassen - havde en bane på i alt 38 sømil, som strakte nordpå til øen Brandsø. De mindre både sejlede 27 sømil i Det Sydfynske Øhav, mens tursejlerne kun sejlede 18 sømil. I dag sejles igen.

Rapport fra Danish Open Windsurf Wave/Freestyle

Igen leverede Klitmøller og Thy fantastiske forhold for Danish Open Windsurf Wave/Freestyle. Stævnet fik det hele med regn, sol, vind og stille vejr, men vigtigst af alt resultater i alle klasser og discipliner.

H-bådsklubben fjerner topskatten for førstegangsdeltagere ved DM i Struer

Forud for H-båds DM i starten af juli har klassen valgt at afskaffe startgebyret for 'førstegangsdeltagere'. Besætninger med lav gennemsnitsalder slipper også for startgebyr. Det nye tiltag skal få flere unge til at komme ind i kampen, hvor konkurrencen er hård.

1.000 sejlere fra 15 lande til X-Yachts Gold Cup i Haderslev - X 4.0 vises frem

Sejlere fra nær og fjern er nu ved X-Yachts' værft i Haderslev for at sejle det traditionsrige X-Yachts Gold Cup, der i år ligeledes markerer værftets 40-års jubilæums. Lørdag og søndag sejles på en cruising- og kapsejladsbane. Se den nye X 4.0 og en renoveret X-79er.