Gå til hoved-indhold

Video: Da Comanche slog Atlant-rekorden med over et døgn

I 2016 lykkedes det den 100 fod lange kølbåd at kappe over 24 timer af den eksisterende, 13 år gamle rekordtid over Atlanten. Følg produktionen af båden, forberedelserne og selve sejladsen i denne 22 minutter lange dokumentar.

World Sailing viser højdepunkter fra hele verden

World Sailing samler hver måned de største begivenheder indenfor sejlsportens verden, og viser dem i en video. Denne gang har der blandt andet været race med de hurtige F50-katamaraner, og en America's Cup besætning har indgået samarbejde med Airbus.

Nye tilbud til solosejlerne sænkede tilmeldingen til Silverrudder - men sejladsen er stadig unik

Seks døgn skulle der gå, inden verdens største singlehand-sejlads, Silverrudder, kunne melde alt udsolgt. En deltagerliste, der udelukkende består af solosejlere, er med til fortsat at gøre sejladsen ekstraordinær. 60 procent af de tilmeldte er fra Tyskland.

Rindom fortsætter sejrsstimen - fire prikker i fire sejladser

Ingen kan røre Horsens-sejleren på Mallorca, hvor 118 både dyster i Laser Radial-feltet. Næstbedste danskere er Ida Baad og Marie Thusgaard, der ligger samlet 6'er i 49erFX.

OL-bronzevinder Rindom sætter to førstepladser ind på Mallorca

Med sejr i begge sine Laser Radial-sejladser på åbningsdagen (mandag) fik Horsens-sejleren den bedst tænkelige start på det traditionsrige og stærkt besatte stævne på Mallorca. I Anne-Marie Rindoms klasse er der 118 deltagere. Lin Cenholt og C. P. Lübeck er på 4. plads i Nacra 17.

20 danske både indleder 2019-sæsonen til Trofeo Princesa Sofia Cup

Verdens bedste jollesejlere begynder for 50. gang sæsonen på ferieøen. I 49er-klassen, hvor fem danske teams gør deres entre, satser den nye landsholdsbesætning med Lübeck og Buhl på en stabil serie inden finalen. Stævnet starter i dag, mandag.

VO65'ere til salg i Portugal for seks millioner kroner

Dongfeng, Scallywag, Turn the Tide on Plastic og Vestas 11th Hour Racing sælger deres kap-både fra Volvo Ocean Race 2017-18. Den kommende køber skal udleje båden til deltagere i næste udgave af oceansejladsen, der indledes i 2021.

Øresund Rally for Cruisers 2019 - rytteriet bliver tema

Kryds Øresund fra Hellerup til Malmø i 2019-udgaven af Øresund Rally for Cruisers og få retten til at bære grønne bukser. Sjov, hygge og kapsejlads er på skemaet, når sejlbåde, motorbåde og alt, der kan flyde, krydser sundet den 14. september. I år er temaet rytteriet. 180 pladser sælges snart.

OL-guldvinder Bouwmeester: Sådan findes fordelen på startlinjen

Den hollandske OL-guldvinder i Laser Radial fra 2016, Marit Bouwmeester, forklarer i ny video, hvordan man afgør, hvilken ende af startlinjen der er fordel i.

Verdens første offshore-VM for topersoners mixbesætninger sejles i L30'ere

Kølbåden kan nå en topfart på 24,7 knob, når sejlere fra hele verden mødes på Malta i 2020. Den nye mix-disciplin er en del af OL-programmet fra 2024.