Gå til hoved-indhold

Elever fra sejlerskoler vælger H-båden - flere til start ved weekendens ligastævne

Sejlerskoler landet over har taget H-båden til sig som deres foretrukne skolebåd. Det mærkes i H-båds Ligaen, hvor nye sejlere gør deres indtog, blandt andet ved årets første stævne i Gilleleje.

André Højen kæmper for sin drengedrøm ved EM - vil sikre sidste dansk OL-billet i Finn

To chancer har landets bedste Finnjollesejler for at sikre sig en plads på OL's startlinje i 2020. Den utvivlsomt største får han ved næste uges europamesterskab, hvor alle sejl er sat mod en præstation i absolut verdensklasse.

Tre danske besætninger forsøger at vinde CL-finaleplads på Mallorca

Kaløvig, KDY og Frederikshavn skal blandt 24 besætninger fra hele Europa forsøge at sikre sig de første billetter til årets Champions League-finale. Kvalifikationssejladserne indledes i dag, torsdag.

Hver femte deltager får præmie i Saltholm Rundt - højest 50 både til start

Dragør Sejlklub åbner dørene til Saltholm Rundt, også kendt som Dragør 2Star, lørdag den 1. juni. Deltagerne, der opdeles i tre felter, har gode chancer for at vinde præmie efter de 22,5 sømils sejlads.

Ny event fra Juelsminde: Sejl rundt om Samsø med hund og børn om natten

Tur- og kapsejlere mødes i Samsø Rundt, hvor deltagerne må sejle størstedelen af de 70 sømil i mørke. SAR og Marinehjemmeværnet skal skabe tryghed for nye natsejlere.

Chefen for One Star Challenge i Køge tager ordet - sidste år kom han slemt til skade

8. maj lukker tilmeldingen til One Star Challenge, som Køge Sejlklub står bag, hvor starten går 31. maj. Der sejles enten rundt om Møn på 106 sømil eller en større rute på 130 sømil. Stævneleder og L23-sejler, Per Dragelund, fortæller her om sejladsen, hvor 52 både er tilmeldt.

Polyester Cup i Kastrup: Årets mest demokratiske stævne levede op til sit ry

De fleste Finnjollesejlere nåede at være i front såvel som i bund ved årets Polyester Cup, der dermed fulgte sit demokratiske øgenavn. En undtagelse blev Otto Strandvig, som tog en sikker sejr foran Christian Gunni.

A-Cat-sejlere tog hul på sæsonen i Kastrup med nyt grej og systemer

I weekenden den 4.-5. maj deltog A-Cat-sejlere for første gang i Polyester Cup, som bliver arrangeret af Kastrup Sejlklub. Stævnet bød på kæntringer, bogstaver på resultatlisten og Tom Bøjland som samlet vinder i et stærkt felt.

Wayfarer-besætninger kom på prøve til stævne i Middelfart

Wayfarer-klassen indledte traditionen tro kapsejladssæsonen med éndagsstævne i Middelfart lørdag den 4. maj. 14 sejlere stillede til start, hvor vejret viste sig fra en ustabil side med springende vind, hvor flere besætninger kom på prøve. Niels Alslev og Anders Pjetursson fra Farum sejrede...

17 solosejlere klar til Bermuda 1000-kapsejladsen

Onsdag den 8. maj begynder Bermuda 1000-kapsejladsen. Sejladsen starter i Douarnenez, Frankrig, og er det første event af 2019 IMOCA Globe-serien. Kapsejladsen er den eneste solosejlads i denne sæson for klassen.