Gå til hoved-indhold

Lyt og hold kæft

Det er OL-guldvinder Martin Kirketerps råd, når flere sejlere er om bord. Kun taktikeren taler, siger han til BådNyt. Om et par uger skal Plinius, Sparvath og Kirketerp sejle i Østrig i RC44.

Ingen undskyldninger for IKKE at sejle 505 VM

Så er det er i år du skal være den 5. danske verdensmester i 505 klassen. Vinder du, vil du også være i klasse med Paul Elvstrøm (2xVM), Jan Saugmann og Jørgen Schønherr. Der sejles i Århus.

 

Smukke Puma er klar igen i Volvo Ocean Race

I jordomsejlingen 2011-12 er amerikanske PUMA Ocean Racing klar igen med skipper Ken Read.

Visione 3 Sailingteam nu med Helly Hansen

Helly Hansen klæder fynske sejlere på. Visione 3 sejler nu med det norske sejlertøj og giver feed back. Læs også om IRC-overvejelser.

 

Jolle-tema ved Svendborg Classic

Flotte gamle lystfartøjer af træ mødes traditionen tro i august til sejlads. I år er disse joller særlig velkommen: OK, BB, Snipe, Wayfarer, Mirror, Moth, FD, Pirat, Finn og Mayfair.

Kertemindes 420ere viser potentiale i Palermo

To af Kertemindes nye 420ere: Balder Tobiasen og Magnus Jung samt Julie Kold og Lærke Lokdam, var i påsken i Palermo på Sicilien. Bedste hold blev nummer 19 ud af 117 både.

Drage-formand bryder ond cirkel i Italien

Sidste år blev Lars Hendriksen nummer to ved VM, Gold Cup og i Kielerugen, men lige før påske vandt han italiensk mesterskab med Frank Berg-strategi. Se video fra stævnet.

Femte skipper i danske Velux 5 Oceans

Om 193 dage starter Velux 5 Oceans i La Rochelle. Australske Garry Golding er seneste skipper i solo-jordomsejlingen, men manden mangler penge.

Fotos til alle deltagere i Århus Two Star

Pantaenius sørger for nyskabelse i AFI Marine Two Star Race.

 

 

 

Verdensmester skal lære OK-fleet at lænse

Stefan Myralf og andre OK-sejlere får i den kommende weekend besøg i Hellerup af Thomas Hansson-Mild fra det nordlige Sverige, en mand, der har hurtigste fart på læns i klassen.