Gå til hoved-indhold

Tre både over 60 fod i Kertemindes Big Boat

Se hvem som Kronprinsen skal slå i Farr 40eren. 50 både er på plads fra Norge, Tyskland, Sverige og Danmark - se deltagerne her.

Træning i Tel Aviv

Henriette Koch og Lene Sommer kæmper for hver meter i Israel, hvor verdenseliten i 470-jolle befinder sig.

Analyse af AC-situation - nu med danske kommentarer

Regler gennemgås nøje af Racing Rules of Sailing. Her tages en aktuel begivenhed under lup mellem Alinghi og BMW Oracle Racing i America's Cup.

CB66er optimeres

Den svenske producent har i samarbejde med klassen optimeret båden på flere punkter. Se det på Både i Bella. Video med surftur.

 

High performance joller er fremtiden

Og især de brugervenlige, som fx RS 100. Det mener Børresen Bådebyggeri, der har et hav af joller med på Bella Center. Nu kan de voksne jollesejlere godt vågne op, for måske rammer båden plet.

Endnu en hemmelighed fra Michael Hestbæk

Tidligere cup-sejler røber mere om America's Cup-vinderne. En nyhed, der måske når almindelige bådejere en dag.

Derfor vintertæning

Landstræner Rigo de Nijs forklarer på kort video-klip om vigtigheden af træning. Indslag produceret af Sejlunionens Ilia Fromtchenko.

Video med Groupama - 719 sømil på et døgn

Fransk monstertrimaran er i sydishavet efter start for 14 dage siden. Gropama er 270 sømil efter rekord fra 2005, jorden rundt nonstop.

Staal: Budgettet holder

Selvom de danske sejlere træner en del ude i verden. En ting var dog ikke planlagt, fortæller elitechefen, vi mødte i går under valget af Årets Sejlsportspræstation.

Tre timers læns i Clearwater

Maiken Schütt, Laser Radial-sejler nyder træningsophold i Florida, hvor også Alberte Holm Lindberg er. Læs en veloplagt beretning.