Gå til hoved-indhold

Mastehavari i Marstrand

Dansk 2.4 meter sejler måtte tage i land under Frost Bite Cup. Rapport fra Jens Als Andersen.

Inshallah - om gud vil - ser vi snart land

Fortsætter vind og vejr som hidtil vil de to karakteristiske tinder af St. Lucia manifestere sig i vores vestlige horisont i løbet af natten mellem lørdag og søndag ... og før vi ser os omkring, er eventyret forbi, skriver Mads Barner-Christensen (Blærerøven) fra Atlanten i ARC.

CB66, C55 og 2.4 m og Drager sejler endnu

Årets traditionelle sidste stævne - Frost Bite Cup i Marstrand i Sverige - kører i weekenden. Læs 2.4 meter-sejler Jens Als Andersens oplagte ord.

 

X-50er har sat motor - lovligt i ARC

Danskerne sætter motor i kapsejladsen for cruiserbåde på Atlanterhavet.

Bekking: Flere rekord-sejladser i Danmark

Sejlklubberne bør arrangere flere rekord-sejladser, mener Bouwe Bekking. Læs hvorfor.

Bekking slog rekord i Nordsøen

Volvo Ocean Race-skipper Bouwe Bekking sejlede stærkt i går i Nordsøen, hvor han på VO70eren slog en rekord i sejltiden 5 timer og 36 minutter på 105 sømil.

Kreativ besætning får frisk vand igen

Vandmaskinen kører atter på X-50eren Expense efter en Ikea-balje blev taget i brug i ARC. Læs hvad ryglægen Thomas Kiær skriver.

X-50 besætning sat på vandrationer

Vandmaskinen om bord suger luft ind og kan ikke producere vand nok på Xpense, der mangler mindre end 1000 sømil til mål i Carribien. Sejlerne har set hvaler.

Flækkede genoa og champagneflasken

Forsejlet flækkede på X-50eren Xpense, der krydser Atlanten i kapsejladsen ARC. Og så flækkede Blærerøven en champagneflaske med et spilhåndtag - i mangel af en sabel. Holdet er er på 6. plads blandt samtlige både.

Solosejleren der blev vanvittig og tog sit liv

Den britiske forretningsmand Donald Crowhurst levede fra 1932 til 1969. Amatør-sejleren tog angiveligt sit liv under solojordomsejlingen the Sunday Times Golden Globe Race. Crowhurst deltog for at vinde pengepræmie til at redde hans døende forretning. Køb bogen om ham - se web-tv