Gå til hoved-indhold

Ryglægen og Blærerøven krydser Atlanten

Thomas Kiær og Mads Barner-Christensen tager i dag med fem andre over Altanten i X-50eren Xpense fra Skovshoved. Det gælder i kapsejladsen ARC. Sejlmager Mads Christensen forklarer om sejlvalg.

Web-tv: Dehlers crashtest

Se hvordan der før blev testet Dehler, hvor sejlere i en Dehler 31 drøner ind i en stenmole med 6,5 knob, så mandskabet flyver frem.

Røssberg fester i Nice

Det russiske hold er nemlig i semifinalen i Louis Vuitton Trophy efter sejre over storholdene BMW Oracle Racing og Artemis. Danske Kamp med Origin er også blandt de fire bedste.

Juniorbåden bygges stadig i træ

Juniorbåd nr. 439 søsættes i foråret 2010. Det er første nybygning i træ i mange år, fortæller J-klubbens formand Verner Vestergaard.

 

Groupama 3 udgår af jordomsejling

Monstertrimaran knækker agterste bagbord tværbjælke, 3000 km fra Cape Town.

Video af fremtidens båd

K650 er tegnet af Juan Kouyoumdjian, manden bag Ericsson-bådene i Volvo Ocean Race. Se video af båden, der er nomineret til Årets Båd i Europa 2009/2010.

 

Røssberg fra Nice: Det er som i Danish Open

Mikkel Røssberg, trimmer på IACC-båden Synergy, forklarer til minbaad.dk om Louis Vuitton Trophy. Se også video-indslag.

Video-update fra Nice

Se hvordan det går i Nice, hvor America's Cup-sejlerne boltrer sig i de over 80 fods både i Louis Vuitton Trophy.

Sejlere til U-21 landskamp i aften

Det sociale spiller en stor rolle på landsholdet, fortæller elitechef Michael Staal fra Skive, hvor 50 sejlere har holdt møder torsdag og fredag. I weekenden sejles, men først er der fodboldlandskamp i aften i Viborg.

Mød Stefan Myrälf

Sejlklubben Esrum Sø byder på gratis foredragsaften, hvor Stefan Myrälf fortæller om sine oplevelser i Volvo Ocean Race. Se video.