Gå til hoved-indhold

15-årig dansker blev norsk mester i matchrace

Norsk Mesterskab i match race i Oslo var med 6 norske, 1 engelsk og 3 danske hold. Unge Team Aschenbrenner tog sejr. Holdet sponsoreres af sailextremeshop.com

Sejl J/80’er på søndag

I Sønderborg, Roskilde og Vallensbæk kan du prøve på den levende J/80er, der er på fremmarch i Danmark. Se den fede video.

Stort udbytte af Danish Open

Sailing Academy Århus var med i Danish Open i Marselisborg. Eventet var den vildeste oplevelse for unge elever, der blandede sig med verdenseliten, hvor de kunne skabe vigtige kontakter til sejlkarriere.

 

Erfarne sejlere vandt DM for europajoller

Anna Livbjerg og Jesper Nielsen gjorde stærkt comeback til DM for europajoller. De tog begge guldet efter at have været ude af jollen i flere år. Næsten 60 joller deltog.

 

Sejr er opvarmning til 505-VM i Kaløvig

Tom Bøjland fra SKS og Anders Friis fra BS vandt i weekenden de Polske mesterskaber for 505 joller

 

Store forandringer måske på vej i Sejlunionen

Hellerup-dommeren Christian Lerche og Per Risvang fra Århus bekræftede på debat i Odense, at de og andre kæmper med et oplæg til ændring af Sejlunionens vedtægter. KDY'er og advokat Henrik Andersen sagde om strukturen: "Bestyrelsen er på en uriaspost."

Aktiv debat i Odense

Topsejlerne Stig Westergaard, Jonas Warrer, Jonas Høgh-Christensen og Allan Nørregaard er med til debat i Odense, og de stiller kritiske spørgsmål - ikke mindst taler de for objektive kriterier i OL-udtagelser. Sejlunionen lytter og svarer.

Thomas Paasch tog 3. plads i Tyskland

Efter et par måneders kapsejladspause, var Flensburger Fördewoche en glimrende mulighed for at komme i gang igen inden vores danske klassemesterskab ved Harboe Cup i den kommende weekend.

 

Forhadte subjektive OL-kriterier ser ud til at fortsætte

Sejlunionen redegør i et længere indlæg om hvordan OL-udtagelserne foregår. Læs Dan Ibsens lange indlæg på sejlsport.dk. Et svar, som ikke ser ud til at passe fx OL-guldvinderen Jonas Warrer.

Zoom 8-klassen takker Sejlunionen for støtte

Zoom8-klassen sluttede 2009-rangliste med ”SeaTrade Cup” - arrangeret af Frederikssund Marbæk Junior Sejl Center og Zoom8-klubben, der takker for økonomisk hjælp fra DS.