Gå til hoved-indhold

Ingen danskere når top ti-finalesejladser ved EM i Starbåd

Danskerne kæmper om æren og de 100.000 usd, der er på højkant ved EM i Starbåd på Gardasøen. Bedste danskere er Jørgen Schønherr og Jan Eli fra Køge Sejlklub. De er nummer 24 blandt de 94 Starbåde. Svenske Fredrik Lööf knækker masten. Se live fra kl. 13.

EM: Dansk podiechance i Nacra 17 og 49erFX inden Medal Race

Efter en ærgerlig lørdag ligger Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck på fjerdepladsen ved Nacra 17-EM, mens Ida Baad og Marie Thusgaard i 49erFX sejler sig ind i medaljekampen. Finnjollesejler André Højen misser OL-billetterne i Athen.

Stor tilslutning til DH-DM - Få pladser tilbage med "Early Bird"

Om lidt stiger prisen for tilmelding til DH-DM, så det gælder om at være hurtig hvis man vil sikre sig en af de resterende 13 pladser med "Early Bird". Deltagertallet er snart på 50, og flere sponsorer har meldt sig på banen, samtidig med at en fotograf vil tage billeder under hele stævnet.

Danske sejlere får klø til EM i Starbåd på Gardasøen - Scheidt i front

Syv danskere er til EM i et felt på 94 både. Schönherr og Eli på 18. plads. Se resultatliste og kort video-update.

Lin og CP leverer dagens bedste Nacra-serie og er på andenpladsen ved EM

Kun ét point skiller danskerne fra guldet ved EM i Weymouth. I 49erFX sikrede Anne-Julie Schütt og Iben Nielsby samtidig en dansk prik i den første sejlads i guldfeltet, mens Finnjollesejler André Højen med en 33. plads har langt til de eftertragtede OL-billetter.

2000 sejlere gør Skagen Race 2019 til det største nogensinde – fem danskere til start

I dansk farvand kan startlinjen krydses i Helsingør og Aarhus, hvilket blandt andet Jakob Frost i Frostboxen har benyttet sig af. For mange nordmænd er Skagen-sejladsen blevet en fast tradition i Kr. Himmelfart.

Classic Fyn Rundt vil tiltrække udenlandske sejlere med nyt ORC-løb

En investering i fremtiden kalder arrangørerne fra Kerteminde Sejlklub det nye tiltag. Tre tyske både stiller foreløbigt til start under ORC-målereglen. Også to ikoniske 12-metre sejler rundt om Fyn.

EM: Højen rykker otte pladser frem i tabellen - Lin og CP er 4'er

Finnjollesejler André Højen har fundet EM-formen i Athen, hvor der dog fortsat er et stykke vej til de eftertragtede OL-billetter. Bedste danskere ved europamesterskaberne er Lin Cenholt og CP Lübeck, der ligger á point med tredjepladsen.

Syv danske Starbåde til EM på Gardasøen - se live nu

Robert Scheidt, Fredrik Lööf, Paul Cayard, Eivind Melleby og flere stjernesejlere er lige nu i aktion på Gardasøen, hvor også Schönherr/Eli og andre danske hold er i kamp. EM er samtidig en del af Star Sailors Grand Slam med finalesejlads til sidst. Der sejles om præmiepenge. Se flot liveoptagelse.

Tyskland vil Jorden rundt med The Ocean Race - lancerer IMOCA 60 ved Kieler Woche

De gule, røde og sorte nationalfarver har fundet vej til IMOCA'ens fribord efter offentliggørelsen af den tyske kampagne i verdens største kapsejlads. Tyskerne var sidst en del af Jorden rundt-sejladsen i 2002.