Gå til hoved-indhold

Americas Cup i Valencia i februar - tag derned

Den persiske golf blev dømt ude af America’s Cup. Den utrolige dyst mellem det schweiziske og det amerikanske hold i de gigantiske flerskrogsbåde bliver afholdt i Valencia til februar. Retten har talt.

Sæt IKKE spiler

Optagelser fra en tidligere Sydney-Hobart viser hvor slemt vejret kan blive.

CB66 ny i Kieler Woche

Og netop det kan fremme udbredelsen af klassen, fortæller formand Mikkel West-Nørager. Se også ny CB66-hjemmeside.

Danmark går nu i seng med Sverige og Polen

Dansk Sejlunion indgår formelt træningssamarbejde med Polen og Sverige, der skal bane vejen for fremtidens vindere i OL.

 

 

Jolle-sejlere i kæmpe bølger

Lørdagens træning i Fredericia gik ud på at presse sejlerne maksimalt. For nogle betød det et koldt gys, men også en kamp i de næsten 2 meter høje bølger, fortæller træner Søren Johnsen. Se flotte billeder.

 

Susanne Ward vandt udtagelse til Miami

Landsholdets matchrace-hold deltager ikke i Miami, det gør i stedet den firedobbelte OL-deltager Susanne Ward, der slog Lotte Meldgaard eftertrykkeligt i KDY-opgør.

Verdens bedste 29er-piger får penge

Hotel Royal legatet "Århus Future Sports Stars 2009" modtog 29erne Ida Marie Baad og Marie Thusgaard Olsen fra Kraftcenter Århus. Legatet er på 25.000. kr.

 

Staal: Vi slap nådigt

300.000 kr. har Team Danmark skåret i støtten til OL-landsholdet. Og det er billigt sluppet, skriver elitechef Michael Staal på sin blog.

Vi kyssede kajen som paven ville gøre det

Blærerøven skriver fantastisk. Læs hans sidste ord fra turen over Atlanten med X-50eren Xpense i ARC-sejladsen.

Sailing Academy Aarhus søger efter bredden

Sailing Academy Aarhus på Idrætshøjskolen i Århus har stadigt et parubesatte pladser for forløbet der starter den 10. januar, fortæller Rasmus Køstner.