Gå til hoved-indhold

Derfor vintertæning

Landstræner Rigo de Nijs forklarer på kort video-klip om vigtigheden af træning. Indslag produceret af Sejlunionens Ilia Fromtchenko.

Video med Groupama - 719 sømil på et døgn

Fransk monstertrimaran er i sydishavet efter start for 14 dage siden. Gropama er 270 sømil efter rekord fra 2005, jorden rundt nonstop.

Staal: Budgettet holder

Selvom de danske sejlere træner en del ude i verden. En ting var dog ikke planlagt, fortæller elitechefen, vi mødte i går under valget af Årets Sejlsportspræstation.

Tre timers læns i Clearwater

Maiken Schütt, Laser Radial-sejler nyder træningsophold i Florida, hvor også Alberte Holm Lindberg er. Læs en veloplagt beretning.

1,2 million unikke læsere på americascup.com

Her er tallene fra det 33. America's Cup, fx blev der vist klip fra cuppen til 2,1 millard potentielle seere.

Næste America's Cup bliver i flerskrog

Det frygter en dansk America's Cup-sejler, da BMW Oracle har et forspring i forhold til andre teams. Michael Richelsen fra Alinghi forstår godt nervøsiteten. Se også hvornår han mener 34. cup bliver sejlet.

Specialklub for short handed sejlads på vej

Short handed sejlads har vundet stor popularitet i Danmark med 3-4 større sejladser. Nu er der stiftende generalforsamling i Bella Center søndag 28. februar.

 

AC-analyse fra flerskrogseksperten Thomas Paasch

Surt og at bruge en milliard kroner og så ikke lige bruge ekstra på en vinge. Men jeg tror ikke det er den eneste fejl Alinghi gjorde, skriver A-Cat sejler og ingeniør Paasch. Forstå også BMW Oracles 'USA' med ny video.

 

BMW Oracle vinder America's Cup

Se nu masser af citater. Vingesejlet vandt over det almindelige sejl. For i dagens sejlads blev BMW Oracle vindere af America's Cup over de forsvarende vindere Alinghi. Sidste sejlads blev vundet med 5 min. og 26. sek. Amerikansk hold har ikke vundet cuppen siden 1992. Se hvem som sejlede med.

2. dyst i America's Cup - trin for trin

Og Russell Coutts sejler med hos BMW Oracle Racing. Vi følger sejladsen. Alinghi har straf for at være på forkert område før start. BMW snart i mål fører med over 2 kms forspring. (kl. 18.05)