Gå til hoved-indhold

Første sejlbåd over 50 knob - se videoklip

Alain Thébault og mandskab sejlede 54 knob med L'Hydroptere. Båd satte ny verdensrekord. Se også videoklip af styrt fra 2008.

Sejlerne på hold med AGF og borgmesteren

Sailing Aarhus og KDY forstår at lave VIP-sejladser før Danish Open på torsdag. Warrer, Køstner, Hansen og Gram-Hansen er klar.

Des TopNews - web-tv

6 min. nyheder fra bl.a. iShares Cup, 470-VM og havkapsejlads.

Staal: Rambøll-rapport er kun et startskud

En sammenligning med andre landes elitestøtte og medaljer er vanskelig, konkluderer rapporten, skriver elitechefen i sin blog. Nu står tekst uden fejl vi har begået.

 

Dansk elitesejlsport vader i penge

Og det gør vi i forhold til landene Sverige, Norge, Finland og New Zealand. Men resultaterne følger ikke tilsvarende med ift. til lande vi kan sammenligne os med, viser Rambøl-Rapport, udarbejdet for Kulturministeriet. Se udsnit af rapporten her.

Navne til nødvendigt advisoryboard

KOMMENTAR. KDY fremsatte på Sejlunionens generalforsamling et forslag om advisoryboard, som kan styrke elitesejlerne. Vi støtter KDYs forslag, der kan være løsningen på den langvarige, dybe konflikt mellem DS og KDY. Se hvem vi mener, der er egnet til jobbet.

Jubilæumsmagasin med masser af sejlsport

Lørdag 5. september går Team Danmarks digitale jubilæumsmagasin Guld til Danmark i luften, hvor alle kan genoplive de største sportsøjeblikke. Fx om Bandolowski, Elvstrøm, Bank, Bojsen-Møller, Westergaard, Roug, Dorte O., Otto, Høgh og Warrer/Kirketerp. Læs teaser her og få link.

 

Jonas Warrer: Danish Open er en test

Og så kan vi fortælle, at jordomsejleren Jens Dolmer skal gaste for guldduoen, når Danish Open i matchrace starter på torsdag i Århus.

Camilla U: 200 dage er måske for meget

OL-træner i matchrace, Jess Anderson, kræver et kæmpe tidsforbrug mod OL, men de danske spidser vil også gerne tjene penge. På torsdag er der udtagelse i Oure. Få her 1 min og 32 sekunder med Camilla Ulrikkeholm.

Undersøgelse: OL-atleter mangler penge

Danske topatleter i svømning, cykling, badminton, sejlsport og roning slider rigtigt hårdt i det økonomisk. Så hårdt, at det går ud over deres sportslige udvikling. Det er hovedkonklusionerne i Team Danmarks spørgeskemaundersøgelse af de danske medaljekandidaters vilkår.