Gå til hoved-indhold

Isbåde venter på politiet

I weekenden er der mesterskab i DN-Isbåd på Arresø, men tilladelse mangler fra politiet. Christian Jensen vinder, lyder det fra sejler.

Sådan blev BOR 90 skabt

BMW Oracle Racing viser i et flot produceret tv-indslag, hvordan trimaranen blev til. America's Cup starter om en måned i Valencia.

Verdenseliten kommer til Cold Hawaii!

Thy lægger i 2010 vind og bølger til den første udgave af Cold Hawaii PWA World Cup. Thy bliver dermed hjemsted for en afdeling af det mest præstigefulde i verden inden for windsurfing.

Interview med 49er-træner Rigo de Nijs

Vi har kontaktet Rigo de Nijs, der skal sørge for dansk topplacering ved VM på Bahamas. Træneren skabte OL-bronze til tyskerne i 2008. Læs om Nørregaard og Lang. Se video.

Høghen gør det igen

Finnjolle-verdensmester leverer atter konge citater. Den 28-årige sejler er nemlig med i kampen om B.T.s Guld. Læs hvad han siger.

Nørregaard og Lang bedste danskere

Det er den foreløbige situation ved VM i 49er på Bahamas. Den jyske duo er på 7, plads. Bekkings jordomsejler-gaster er i front.

Alberte har ikke noget at klage over - tværtimod

Alberte Holm Lindberg, der i år skal forsvare EM-bronze i Tallinn, har ros til elitechefen og Sejlunionen.

Bekkings bog trykkes nu

Volvo Ocean Race-skipperen Bouwe Bekking fortæller nu, at bogen 'Never give up!' snart kan købes. Om få dage tager han til Key West med Kronprinsen og sejler Farr 40.

Vend ikke lige før krydsmærket - du får ikke plads

En række nødvendige ændringer i ISAF kapsejladsreglerne er trådt i kraft den 1. januar 2010. Herunder for at forhindre en utilsigtet og potentielt farlig taktik ved specielt krydsmærker. Det fortæller Sejlunionen.

 

Seneste tv med Alinghi

Se her hvad BMW Oracle Racing er op i mod til America's Cup. Alinghi er nu også i Valencia.