Gå til hoved-indhold

Danske OK-sejlere får smæk down under

Et lyspunkt er dog Jørgen Svendsen på en 18. plads i Wellington, New Zealand. Lindhardtsen er savnet.

Boidin i to kollisioner

KDYer Martin Boidin fik læst teksten i Warren Jones Youth Regatta i Perth. Han efterlyser ungdomsprogrammer, som i New Zealand.

Hestbæk: De kalder det America's Cup!

De fleste har måske ikke lige opfattelsen af at den forestående event kan kaldes en America's Cup. Læs kommentar og analyse fra tidligere America's Cup-sejler Michael Hestbæk, der er vores rejsekammerat og ekspert i Valencia.

 

 

Mød Alinghi-boss live

Pressemøderne kører i Valencia før braget mandag. Alinghi's ejer Ernesto Bertarelli har inviteret. Se web-tv.

Flydende forsknings-platforme går i kamp

Det skriver BådNyt i bladet på gaden om America's Cup, hvor to af verdens 10 rigeste mænd har brugt cirka en milliard kroner hver og personlig prestige for at vinde.

Telefonica tester udstyr

Det virker helt forkert: Bouwe Bekking sejler ikke med Telefonica Blue i Spanien under test. Bekkings bog leveres nu.

Mail fra AC-fotograf

Vejret har været meget hjælpsomt i Valencia de seneste dage, skriver BMW Oracles fotograf Gilles Martin-Raget. Se flotte fotos.

 

Ny sponsor i 2Star Cup

Fredericia og Middelfart Sejlklub har fået sponsoren Marineparken.dk, der forhandler Dehler, Hanse og Hallberg Rassy og andet. 26. juni går starten, hvor man kan sejle med en ven.

Web-tv fra ny DS-praktikant Ilia

Mød fx Lotte Meldgaard og Alberte Holm Lindberg i korte indslag fra Sejlunionens nye mediepraktikant Ilia Fromtchenko, der hjælper DS frem til august.

Forsoningsmøde får måske guld-duo tilbage

49erne Jonas Warrer og Martin Kirketerp er tæt på at vende tilbage til landsholdet, skriver mange danske medier. Kirketerp forlanger objektive udtagelser.