Gå til hoved-indhold

Seneste tv med Alinghi

Se her hvad BMW Oracle Racing er op i mod til America's Cup. Alinghi er nu også i Valencia.

BMW Oracle ankom til Valencia - video

200 ton udstyr bragte America's Cup-holdet med fra San Diego. Turen tog 20 dage. Første sejlads mod Alinghi er 8. februar. Hvem tror du vinder?

Redning af isbåd

Se hvordan en sejler svømmer ud til sin båd, der røg i en våge. Web-tv.

Finnjolle-grejsagen: Det handler om signaler

Rusk i sejlene, skriver JPs sportsredaktør Christian Thye-Petersen i en kommentar om elitechef Michael Staals brug af Finnjolle-udstyr.

Wayfarerne klar til Bella

Wayfarer-klassen er om sig og gør klar til Bella Center med to både.

Sjælland Rundt-sejlere findes stadigvæk

Susanne Hansen fra København er en af dem. Hun tog 400 kilometer rundt om Sjælland i en Spækhugger fra 1976. I 2008 tog hun turen på 57 timer i sin drømmebåd til 65.000 kroner, fortæller hun til Politiken.

 

Formand giver elitechef en næse

Det er ifølge sejlunionens formand »ikke efter bogen«, at elitechefen gennem mere end to år har sejlet med OL-sejlernes aflagte udstyr på sin private finnjolle. Det skriver Jyllands-Posten i dag.

 

Snefnuggene gjorde dag til noget særligt

Sådan var det for unge ved årets første vintertræning ved Middelfart Sejlklub.

Staal forklarer sig

Efter Jyllands-Postens artikler om elitechefens brug af Finnjolle-sejl er der nu ændret på reglerne. Vi har netop været i Sejlunionen og set kvitteringer og statistikker.

Prof-sejler Køstner får ny hjemmeside

Rasmus Køstner ser tilbage på 2009 som et år med krise og comeback i Volvo Ocean Race - In Port Race, World Match Racing Tour og distance sejladser. Læs Århus-sejlerens blog-indlæg på hans nye site.