Gå til hoved-indhold

Martin Boidin klar til start Down Under

Martin Boidin, KDY, er taget til den tidligere America's Cup-by, Perth i Australien, for at sejle to ungdomsstævner i matchrace.

 

America's Cup er god reklame for flerskrog

Jens Quorning, producent af Dragonfly-trimaranerne, jubler over America's Cup, der afgøres i flerskrogsbåd. Se video med Quorning.

Rammer land i fuld fart

Efter at have tilbragt de sidste 2 uger med træning startede vi Miami OCR. Trods det måtte vi i dag ind og tjekke vandstanden inde under land..., skriver Jonathan Bay og Simon Karstoft.

 

Danske OL-sejlere klar til world cup i Miami

Ud for Biscayne Bay, Miami, sejler nu 612 sejlere fra 44 nationer. Alle olympiske bådklasser er der. Blandt deltagerne er 20 danske sejlere, se dem her.

 

Sejlsport er ikke en rigmandshobby

Det slog Puma fast i Volvo Ocean Race, hvor firmaet fik medieomtale for 50 mio. dollar. Se nu video.

 

Nyt fra J80-klassen

Klassemesterskab i Hellerup og VM i USA. J80er bider sig fast. På verdensplan er der 1100. Andre klasser opfordrer vi også til at fortælle hvad de skal i år.

Enmandsjolle med potentiale til ny klasse - se nu video

RS100 har præsteret imponerende 120 joller i pre-order før serieproduktionen gik i gang! No further questions, Your Honor. Her er ord fra vores fotograf Søren Svarre, der er forgabt i jollen, der kommer til Bella Center.

Råhygge i Odense

Sejleraften med J/V 41eren Visione 3 var en succes tirsdag aften hos Bilcenter Fyn A/S. Volvo-sejler Dolmer tog størst bifald, men skipper Weiskvist, Nordic Mast og Quantum fik også ordet om DH-tips og IRC-serie.

IRC-regel slår DH

Sådan ser det ud ved Big Boat Challenge 2010, der på 12 timer fik en del både ind efter tilmelding åbnede. Og det bliver med større både. Sponsorer står også i kø ved Kerteminde-stævnet. Se video med Farr 40-sejler Ebbe Elmer.

Høgh klar til VM-forsvar

Verdensmesteren Jonas Høgh-Christensen er klar til at forsvare sin VM-titel i slutningen af august. Det står klart efter et møde mellem den tidligere verdensetter, Dansk Sejlunion og Team Danmark, skriver sejlsport.dk