Gå til hoved-indhold

Matchrace-træning flyttes til isfri Lundeborg

15 kvinder skal træne i Elliott 6m ved Lundeborg, hvor havnen er isfri. Det fortæller Michael Staal om Ward og Meldgaard, der skal være klar i Miami fra 24. januar.

49er-duo forlanger cool cash for at sejle

Jonas Warrer og Martin Kirketerp kræver løn, hvis de igen skal repræsentere Danmark ved OL. Se hvad elitechef Staal og Team Danmark siger.

Derfor er Dan Ibsen solgt til tomands-sejlads

Unionens generalsekretær er fast deltager i Classic Fyn Rundt fra Kerteminde, med sin bror, som han en gang smed i vandet i en grundstødning. Læs interview om en sejladsform, der vinder frem.

Matchrace-kvinderne rykker måske til Antibes

Siden 3. januar har OL-sejlerne måtte indstille træningen på grund af is. Nu rykker de to Elliott 6-metere måske sydpå, fortæller KDYs centerchef Anders Kristensen.

Jono Neate fra Australien vandt Contender-VM

Længere nede sluttede danskerne, der blandt andet skriver fra Brisbane: Desværre gled den ene fod og jeg kæntrede, fik hurtigt rejst jolle igen.

Søndag var ikke lige vores dag til Contender VM

Henning kæntrede et minut før starten, men fik en rimelig start bag feltet. Nyt fra Australien. Og Lars blev sejlet ned af italiener...

Thomas Ebler er bedste isbåde-sejler i Danmark

For anden gang i træk var den 40-årige isbåde-sejler bedst ved et DS-DM. Der blev ikke kørt i dag. Læs interview og se resultatler. Sølvvinder Hans Ebler, ønsker VM på Arresø i år for 200 både.

Lovende dansk 9. plads ved 49er-VM

"Vi er rigtig glade for præstationen her på Bahamas," siger Allan Nørregaard og Peter Lang, der kun har sejlet sammen i et halvt år. Bekkings Volvo-gaster Iker Martinez og Xabier Fernandez tog guld.

Det blæser for meget på Arresø - nyt web-tvlink om uregerligt publikum

Sejladserne ved mesterskabet i DN-isbåd er udsat. Det blæser for meget fortæller danske top-sejlere vi mødte i dag. Se nu web-tv-link til uregerligt isbåde-publikum i Arresø.

Thomas Ebler fører mesterskab i DN-isbåd

Vejle-sejler er i front efter fem sejladser på Arresø, hvor 23 isbåde drønede afsted i dag efter tilladelse gik igennem, fortæller DN-isbåde-formand Daniel Hansen til minbaad.dk. Sejler væltede i sejlads. Se nu link til berlingske.dk om usikker is (kl. 9.15) og nu eb.dk (13.15)