Gå til hoved-indhold

Gram-Hansen knockouter Warrer eftertrykkeligt

I lokalopgør måtte debutanten Jonas Warrer smide håndklædet i ringen efter tre straffe og en tyvstart mod America's Cup-sejleren Jes Gram-Hansen. Vi så sejladsen i Danish Open.

Høj Jensen, Palm og Jensen vandt Drage-VM

Der var danske sejlere på de tre første pladser ved VM i Holland.

Warrer og Kirketerp slog verdensstjerne

En god læ start var nok til at Jonas Warrer, Jens Dolmer, Martin Kirketerp, Søren Tønder og Thomas Jacobsen overraskede igen ved Danish Open, der lige nu er plaget af vindstille.

Mr. Optimist - på 95 år - gæster Danish Open

Tidligere præsident for det internationale optimistjolleforbund - optimistjolleverdenens grand old man - Viggo Jacobsen, gæstede torsdag Marselisborg Havn. Fra vandet nød han synet af de mange internationale matchracestjerner, der netop nu deltager i Danish Open.

 

Udstillinger bedst i vandet

Det mener Flemming Ancher fra Melfar Marine. Vi talte med ham under Både i Tuborg. Se Web-tv.

Lerche: Advisory board kan gøre gavn

Da vi for fem år siden "moderniserede" DS' vedtægter og strukturer, gik vi ikke hele vejen. Nu er det vist ved at være på tide at tage de næste skridt. Det skriver Christian Lerche, der stod i spidsen, da Sejlunionen senest blev forandret.

 

Ny bog fra Ben Ainslie

Verdens største aktive jollesejler Ben Ainslie sender atter sine guldkorn på gaden med bogen 'Close to the Wind'. Vi giver dig et link.

Team Wibroes fede dag på 'kontoret': 3 - 2

Peter Wibroe skulle slet ikke have været med i Danish Open 2009 i Århus, men et afbud banede vejen for den sympatiske sejler, der kun har tjent 50.000 kr. i år. Se hvordan de danske sejlere klarede sig.

 

Warrer røg ud i protest med verdensetter

OL-guldvinderne Jonas Warrer og Martin Kirketerp har det åbenbart med at tiltrække sig protester. For et år siden var den gal ved OL i Kina i 49`er klassen, og i dag skulle de lige nøjagtig ryge ind i en ny protest på førstedagen af Danish Open 2009. Læs hvordan det gik.

 

Warrer fører lige nu i Danish Open

Se TracTrac fra Danish Open i Århus. Vi giver dig linket. Lige nu er der høj septemberhimmel og vinden er 4-5 m/sek. Gram-Hansen og Wibroe kom rigtigt godt fra start.