Marex 320 ses her i Dyvig i år, hvor den fik brug for kalechen i regnvejret. Snart kan man se denne i Ishøj. Foto: Reese

Marex 320 ses her i Dyvig i år, hvor den fik brug for kalechen i regnvejret. Snart kan man se denne i Ishøj. Foto: Reese

Marex og Reese klar til Flydende bådstilling i Ishøj

Kort Nyt
08-08-2017 17:13
- Motorbåde sælger for tiden, mere end sejlbådene gør, forklarer importør Henrik Reese, der i Ishøj i start af september udstiller de norske både Marex 310, 320 og 375.
af Troels Lykke

Ishøj Båd og Vandmesse starter om 23 dage fra 1. til 3. september. En af udstillerne er Reese Marin, der er glad for når der er udstillinger i København.

Faktisk er han en af de udstillere, der er meget ked af at Bella Center ikke længere udstiller både.

- Man burde faktisk holde en fast udstilling hvert år i Ishøj og ikke hvert andet år som det er nu. Man har i forvejen udstilling i Fredericia hvert andet år, siger Henrik Reese i dag til motorbaadsnyt.dk.

Faktisk forhandler Reese Marin i Aabenraa både Dehler og Hanse-sejlbåde, men vælger altså kun at udstille de tre motorbåde Marex 310, 320 og 375.

Motorbåde sælger bedst lige nu

Og det er der en hel særlig grund til.

- Jamen vi sælger 80 procent motorbåde, nye og brugte og kun 20 procent nye og brugte sejlbåde. Og generelt har vi solgt rigtigt godt at motorbåde i år, siger Reese, der synes godt om flydende udstillinger.

- Her kan man se båden i dens rette element og man kan se hvordan det er at komme om bord i den og man kan teste båden efter udstillingen, ville nu også gerne have at man kunne gøre det under udstillingen, som vi kan det, når vi udstiller i Tyskland. Faktisk sejler vi til Flensborg og udstiller der ugen efter, siger Reese.

Sådan ser Ishøj Lystbådehavn ud. Foto: Ishøj Kommune

Bookmark and Share

Motorbådsnyt.dk, Skåde Skovvej 13, 8270  Højbjerg, tlf. +45 21 66 57 37, troels@minbaad.dk, www.webto.dk
Om motorbådsnyt.dk - Kontakt - RSS - Annoncering