Den 110 fod lange yacht er nu klar til at indtage verdenshavene. Foto: Riva Yacht / Facebook

Den 110 fod lange yacht er nu klar til at indtage verdenshavene. Foto: Riva Yacht / Facebook

Rivas nye flagskib har ramt vandet - 110 fod ren luksus

Store både
10-04-2018 08:07
De kommende ejere af Riva Dolcevita og gæsterne i de fire ekstra dobbeltkahytter kan nyde ægte italiensk stil, når de går ombord på luksusyachten. Se film fra søsætningen.
af Sara Sulkjær

Det populære, italienske værft Riva Yacht har netop sat deres nye flagskib, Riva Dolcevita i søen. Her er tale om en 110 fod langt luksusyacht med flybridge, der har sportige linjer og store vinduespartier. 

På yachtens hoveddæk findes ejerens kahyt med dertilhørende badeværelse. Tilsyneladende er der ikke sparet på noget, og derfor findes både en håndvask til ham og hende, mens et loungeområde samt et flot panorma-view ligeledes er en del af ejerpakken. 

Det gode liv 

Også gæsterne ombord, der kan indlogeres i fire dobbeltkahytter, kan nyde at have eget bad, ligesom de, ifølge CEO hos Ferretti Group, der har været med i designprocessen, kan nyde selve yachtens konstruktion.

- Til det største Riva-skib har vi valgt navnet på en tid, der stadig er udrustet med strål og charme. Dolce Vita som en sand indikation for italiensk stil, den velvalgte kombination hvor god konstruktion og det gode liv mødes, fortæller Alberto Galassi.

Riva Dolcevita får sin officielle debut i Monte Carlo, Monaco i maj. Det skriver ybw.com

Se søsætningen af skibet samt flere billeder herunder: 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frivayacht%2Fvideos%2F2030111947018512%2F&amp;show_text=0&amp;width=600" width="600" height="315" style="border:none; overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true"></iframe>

Bookmark and Share

Motorbådsnyt.dk, Skåde Skovvej 13, 8270  Højbjerg, tlf. +45 21 66 57 37, troels@minbaad.dk, www.webto.dk
Om motorbådsnyt.dk - Kontakt - RSS - Annoncering