Magma skal levere sten og marmor til Dynamiqs yachts. PR-foto.

Firmaet Magma skal levere sten og marmor til Dynamiqs yachts. PR-foto.

Superyacht: Italienere leverer marmor til Dynamiq yachts

Store både
10-02-2018 09:59
Italienske Magma Srl skal levere sten og marmor til Dynamiqs yachts på mellem 30 og 50 meter. Brødrene bag Magma fortæller om kvaliteten og forventningerne.
af Maria Ravn Jürgensen

Dynamiq sigter mod at opbygge de mest effektive og alsidige superyachter på markedet.

For at realisere denne vision bringer Dynamiq 30-50 meter bådene til de samme høje kvalitetsstandarder og entreprenører, der arbejder med de største nordiske skibsværfter, der bygger 100 meter yachts, det skrive Dynamiq i en pressemeddelse.

Industrien ændrer sig

Som Dynamiqs marmor leverandør har de valgt Magma Srl placeret i Licata, Sicilien. Magma blev grundlagt i 1998 af brødrene Mario og Angelo Bellomo, den tredje generation af en familie af marmorhåndværkere. Mario Bellomo forklarer:

- Superyachtindustrien er ændret dramatisk siden vi først startede for omkring 20 år siden. Da størrelsen på yachterne er steget, har også ejerne forventninger. På en 120 meter megayacht, der for tiden bygges i Tyskland, er der for eksempel omkring 40 forskellige typer af marmor ombord, fortæller Mario Bellomo.

- Dynamiq insisterede på den bedste kvalitet sten og efterbehandling. For at opnå det skal du kunne kombinere de nyeste CNC maskiner med højt kvalificeret håndværk. Vi er stolte over, at vi har opnået et perfekt resultat, hvilket gør disse innovative yachter meget eksklusive, konkludeer Mario Bellomo.

Magma arbejder blandt andet sammen med Oceanco, Kusch Yachts og Pinto Design. PR-foto.

Magma blev grundlagt af brødrene Mario og Angelo Bellomo på Sicilien. PR-foto.

Bookmark and Share

Motorbådsnyt.dk, Skåde Skovvej 13, 8270  Højbjerg, tlf. +45 21 66 57 37, troels@minbaad.dk, www.webto.dk
Om motorbådsnyt.dk - Kontakt - RSS - Annoncering