Gå til hoved-indhold
Køstner i RioKapsejlads
Rasmus Køstner, tv., fra Ericsson 3 hjælper til. Her var han i Rio i april. Foto: Troels Lykke

Sejlerne på hold med AGF og borgmesteren

Sailing Aarhus og KDY forstår at lave VIP-sejladser før Danish Open på torsdag. Warrer, Køstner, Hansen og Gram-Hansen er klar.

Af Flemming Vitus |

På tirsdag den 8.september bliver der fest og farver på havnen i Marselisborg, hvor en lang række kendisser vil varme op til årets store sejlsportsbegivenhed Danish Open 2009 i matchrace, som finder sted fra torsdag 10. til søndag 13.september.

Fire både vil være på vandet i denne specielle optakt til Danish Open. Politikerne skal vise deres færdigheder i samarbejde og manøvrering på bugten, hvor borgmester Nicolai Wammen kommer i direkte duel mod rådmand Jacob Bundsgaard Johansen.

Superliga-spillere

AGF stiller med spillerne Steffen Rasmussen, Jens Gjessing og Anders Kure, mens Casper Bugge er med som træner.

Fysioterapeuten Søren Pallesen sørger for at klare ømme muskler, mens direktør Brian Steen Nielsen er med inde på sidelinien.

Karin Mortensen fra landsholdet

SK Århus kommer til pre-eventen med hele truppen på 14 spillere, som blandt andet tæller landsholdsfolkene Karin Mortensen og Trine Troelsen, hvor træner Morten Arvidsson skal forsøge at bevare roen inde på kajen uden at få rødt kort.

- Vi har i Århus vilkår og faciliteter, så vi har mulighed for at vise sejlsport i verdensklasse. Jeg kan bestemt ikke love, det vil ske med mig ombord, men jeg skal gøre mit bedste. Heldigvis får vi assistance af nogle meget dygtige sejlere, som nok skal sætte gasterne i arbejde”, siger borgmester Nicolai Wammen.

- Som tidligere jollesejler er det en drengedrøm, der går i opfyldelse når jeg får lov at sejle med nogle af verdens bedste sejlere. Jeg tror, det bliver en spændende sejlads, hvor jeg ser frem til at give både borgmesteren og de professionelle sportsfolk kamp til stregen,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice Jacob Bundsgaard Johansen.

Skrappe sejlere hjælper til

De fire hold kommer ikke til at skulle kæmpe uden professionel hjælp. Der er således sørget for professionel assistance fra OL-guldvinderen Jonas Warrer, America’s Cup sejlerne Jes Gram Hansen og Rasmus Køstner samt Peter Hansen.

www.danishopen.kdy.dk

content-loader
content-loader
content-loader