Gå til hoved-indhold
Wibroe i Århus - Danish OpenKapsejlads
Peter Wibroe fightede så det slog gnister, hvilket dette billede giver et godt indtryk af. Foto: Per Heegaard

Team Wibroes fede dag på 'kontoret': 3 - 2

Peter Wibroe skulle slet ikke have været med i Danish Open 2009 i Århus, men et afbud banede vejen for den sympatiske sejler, der kun har tjent 50.000 kr. i år. Se hvordan de danske sejlere klarede sig.

 

Af flemming vitus |

3 sejre og 2 nederlag. 

Det var Peter Wibroe meget tilfreds med efter de første sejladser i farvandet ud for Marselisborg Lystbådehavn.

- Det var en hård dag på kontoret, men det var også samtidig en dag med en masse gode oplevelser. Vi havde nogle gode tætte race, hvor alt bare fungerede perfekt. Det var især fedt at slå Minoprio i den første match. Han fører jo Touren, og Minoprio virkede da heller ikke særlig glad efter nederlaget, fortæller en meget tilfreds Peter Wibroe, der i Danish Open 2009 sejler sammen med Jeppe Bo Rasmussen, Kristoffer Olesen, Philip Guhle og Frederik Sparvath.

Få invitationer

- Vi har jo ikke sejlet så mange af de store stævner i år, fordi det er blevet så svært at komme med for os lidt yngre sejlere. Vi får nemlig ikke så mange invitationer, så vi skal hele tiden håbe på et afbud. Dem er der så heldigvis hele tiden en del af, men derfor er det da en lidt mærkelig situation. Til gengæld har vi den fordel, at vi kender de her matchrace både, lyder det fra Peter Wibroe, hvis eneste større stævne i denne sæson er det i Marstrand.

50.000 kr. i præmiepenge - til fem sejlere

Om at sejle uden støtte fra Team Danmark, lyder det:

- Vi har ikke flere stævner i denne sæson, så vi håber da på flere afbud. Rent økonomisk er det selvfølgelig vigtigt at komme med i så mange stævner som muligt, men indtil videre holder vi skindet på næsen. Vi har vel tjent 50.000 kroner i pengepræmier, men vi kan da sagtens bruge lidt mere på kontoen. Derfor går vi da efter et godt resultat her i Danish Open. Og med den her start kan vi jo ikke klage, konstaterer Peter Wibroe.

Gram-Hansen vandt fire ud af fem

Skipper Jes Gram Hansen vandt i dag fire sejladser og tabte en, dagens topscore. Og han godt tilfreds, idet han sammen med besætningen Rasmus Køstner, Jann Neegaard, Pigi de Felice og Martin Kridt.

Det var helt fantastisk, men det tog lidt tid at finde sammen igen, da det er længe siden, at vi har sejlet matchrace. På nogle punkter var vi nok lidt rustne, mens vi i andre situationer sejlede perfekt. I dag kan jeg dog især takke Rasmus Køstner. Det var ren verdensklasse. Der er imidlertid lang vej endnu her i Danish Open, men med den her start er der gode muligheder for en topplacering, fortæller Jes Gram Hansen med et stort smil.

Warrer-holdet vandt en og tabte to sejladser på førstedagen i Danish Open.

www.danishopen.kdy.dk og www.trac.trac.dk

content-loader
content-loader
content-loader