Gå til hoved-indhold
OL-sejlere i Skive, samlingKapsejlads
Sejlerne ses her i Skive. Foto: DS

Sejlere til U-21 landskamp i aften

Det sociale spiller en stor rolle på landsholdet, fortæller elitechef Michael Staal fra Skive, hvor 50 sejlere har holdt møder torsdag og fredag. I weekenden sejles, men først er der fodboldlandskamp i aften i Viborg.

Af Troels Lykke |

Ungdomslandsholdet, udviklingslandsholdet og selve landsholdet er i Skive og der bliver talt om året der gik. Om hvad man har lært og hvad fokus skal være fremover, fortæller Michael Staal til minbaad.dk

Og der blev ikke talt om ballade i Dansk elitesejlsport forklarede Staal:

"Sejlerne orker det ikke, men Carl Gerstrøm (DS-formand) fortalte om det nye advisory board, der kommer i unionen," forklarer elitechefen.

Triatlon-mester fortalte om fokus og visioner

Sejlerne har de sidste par dage fået kendskab til den tidligere triatlonverdensmester Thorbjørn Sindballe, der fortalte de 50-60 sejlere om sponsorarbejde, forhold til pressen og om at holde fokus på sit mål.

"Derudover har vi talt om vidensdeling om hvor vigtigt der er, at bruge hinandens kompetencer. Og når det gælder trænere er det vigtigt, at der er flere forskellige trænere til sejlerne, da trænerne har forskellige kompetencer,"siger Michael Staal, der er godt tilfreds med forholdene i Skive.

"Det er 5-stjernet sejlsportscenter vi er på," lyder det.

Kold kamp i aften

I aften drager sejlerne til landskamp i kulden. Det gælder U-21 landskamp i fodbold. Modstanderen er Polen. (Så ved du det nu, Staal:-)

content-loader
content-loader
content-loader